Tilbud Biolan isolert kompostbeholder 220liter

Biolan isolert kompostbeholder 220liter

Varenummer: 39269097

Isolert varmkompostbeholder av meget høy kvalitet

Butikk / Hovedlager Sandefjord: 3 stk.
Butikk / Lager Alnabru: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Slependen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Drammen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Sarpsborg: 1 stk.
Butikk / Lager Hamar: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Gol: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Kristiansand: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Sandnes: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Bergen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Trondheim: Leveringstid: 3-6 dager


Kompostbeholdere på 220 liter er beregnet for helårsbruk og fungerer like godt på høyfjellet som på lavlandet, året rundt. Det nordiske miljømerket har garanterer funksjon også under vinteren, noe som er en forutsetning for mange hytteeiere. Hurtigkomposteren er svært godt isolert og holder effektivt på varmen og fremskynder komposteringsprosessen. Leveres med termostat i fronten, slik at man kan følge med om komposteringen går riktig for seg og at temperaturen er der den skal være. Et regulerbart patentert ventilasjonssystem sørger for rikelig med luft til kompostmassen, noe som er nødvendig for et godt sluttresultat. 

Kompostering er en naturlig måte å føre organisk, nedbrytbart materiale tilbake i det naturlige kretsløp. Når man komposterer bioavfall, frigjøres hovedsakelig karbondioksid, varme og vanndamp. Som sluttprodukt av komposteringsprosessen oppstår næringsrik kompostmold, med næringsstoffer som stimulerer aktiviteten til mikroorganismene i jorda, og humus som forbedrer jordas vannøkonomi og struktur. Mikroorganismene som er ansvarlige for nedbrytingen av det organiske materialet i komposteringen trenger oksygen, vann og næringsstoffer for å leve. 

Det medfølger en kompoststav som benyttes til å røre rundt i komposten en gang i blant for et bedre resultat. I tillegg medfølger en pose 40 liter kompoststrø og informativt hefte om produktet og kompostering. 5 års garanti. Kompostbingen er perfekt for privat bruk, 1-6 personer. Fabrikken som produserer kompostbeholderen er drevet av vindkraft. Kompostbeholderen er produsert i frostbestandig UV-beskyttet polyetylen og isolert med freonfri polyretan. 5 års garanti. Dette kan komposteres: Mat &kjøkkenavfall, grass & hageavfall, kuttet kvist & sagflis, toalettavfall uten sanitærvæske. OBS! bland jevnlig kompoststrø inn i massen og bruk kompoststav ofte for å blande massen og å tilføre luft.

Bredde 73 cm
Dybde 80 cm
Høyde 115 cm
Vekt 30 kg