Gasskomfyr 50x60 cm, hvit og sort modell

Velg storrelse :
Velg Farge :

Varenummer: p-100136

Gasskomfyr med masse ekstrautstyr. Leveres med glasslokk, 12V lys i ovnen samt elektrisk tenning av gassbluss/stekeovn. Ledning/plugg for solcelleanlegg er ferdig montert.


Denne gasskomfyren har alt man behøver for en strømløs hytte. Et pent glasslokk som kan benyttes som ekstra benkeplate når komfyren ikke er i bruk, samt 12V lys i stekeovn og 12V tenning. Vi har klargjort komfyren med solcelleplugg for deg som har solcelleanlegg på hytta. Dette er selvsagt ikke nødvendig å benytte da ovnen også kan tennes manuelt.

Komfyren er både romslig i dybden (60cm) samtidig som den er smal (50cm). Stekeovn og grill og 4 gassbluss hvorav ett med hele 3kW effekt. Rist og langpanne er inkludert. Stekeovnen er termostatstyrt. Anbefalt tilleggsutstyr; slange og regulator (dersom ikke fast røropplegg skal benyttes).

Sikkerhet: Ovnen er utstyrt med tennsikring. Dette innebærer at dersom flammen av en eller annen grunn skulle slukne (vind e.l.) vil gasstilførselen stenges automatisk. Det samme forholdet vil det være dersom man forsøker å tenne blusset uten å lykkes - gasstilførselen vil stenges.

 

Energikilde Propan
Energikilde 12V
Bredde 50 cm
Dybde 60 cm
Tenning 12V elektrisk
Høyde 85 cm
Spenning lampe(r) 12
Vekt 44 kg
Krever trykkvann Nei
Krever innlagt strøm Nei

Dokumentasjon:

Dovre bruk-/monteringsanvisning

Spesifikasjoner:

Splitt tegning Vera gasskomfyr 50x60
Komplett deleliste for vera gasskomfyr

Spørsmål relatert til produktet?

Dersom du ønsker svar på en problemstilling som er relatert til dette produktet, anbefaler vi deg å benytte vår problemløser tjeneste. Gjennom Problemløseren kan du lese svarene til andres innmeldte problemstillinger. Dersom du ikke finner svar på det du lurer på kan du selv legge inn spørsmål. Din henvendelse gjennom Problemløseren vil få prioritet.