Tilbud Platting i cedertre 2x2m

Platting i cedertre 2x2m

Varenummer: 70392018

Platting på 2x2 meter produsert i rød cedertre. Justerbare føtter sørger for et rett og stabilt underlag uansett terreng.

Butikk / Hovedlager Sandefjord: 10 stk.
Butikk / Lager Alnabru: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Slependen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Drammen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Sarpsborg: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Hamar: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Gol: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Kristiansand: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Sandnes: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Bergen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Trondheim: Leveringstid: 3-6 dager


Platting på 2x2 meter produsert i rød cedertre. Justerbare føtter sørger for et rett og stabilt underlag uansett terreng (justerbare med ca 10 cm). Se bildearkiv for detaljer og beskrivelse av fundamentet som er benyttet her. Rammen som er benyttet under cedertre-gulvet er laget av impregnert materiale i 2"x6".

Plattingen kan utvides ved å bestille flere enkeltmoduler, ferdig sammensatt i 1x1 meter eller du kan sette sammen flere komplette 2x2m moduler som dette.

Treverket som er benyttet er av typen rød cedertre, en eksklusiv tresort som egner seg godt til utemøbler. Forventet levetid ubehandlet; minimum 30 år. Treets oljer fungerer som naturlig impregnering og gjør stolen 100% vedlikeholdsfri. Kan fargebehandles om ønskelig, men urørt så vil den etter noen år endre karakter og få en flott patinert aldringsgrå fargestruktur. Cedertre er ikke en truet tresort. For hvert tre som hugges, plantes det to nye.

Lengde 200 cm
Bredde 200 cm
Vekt 87 kg