24V 24V Lithium Heat Bluetooth 100 Ah

24V Lithium Heat Bluetooth 100 Ah

Varenummer: 10031230

24V Lithium Heat Bluetooth 100Ah

Butikk / Hovedlager Sandefjord: 3 stk.
Butikk / Lager Alnabru: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Slependen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Drammen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Sarpsborg: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Hamar: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Gol: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Kristiansand: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Sandnes: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Bergen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Trondheim: Leveringstid: 3-6 dager


NYHET! 24V Heat lithiumbatterier som tåler hurtiglading i kulde. Tradisjonelle lithiumbatterier har ingen problemer med normal lading fra solcellepaneler i kaldt vær, men straks man starter aggregatet og skal forsyne batteriene med mye strøm i løpet av kort tid vil dette være problematisk uten HEAT teknologien. Dette gjelder alle typer batterier. Når HEAT batterier mottar strøm fra aggregatet vil litt av denne strømmen bli benyttet til å varme opp batteriene og i løpet av kort tid er de mottakelige for hurtiglading. 

Med høy belastning vil vårt 24V 100AH lithium batteri erstatte en  6-800AH AGM batteribank på 12V, mens med moderat belastning erstatter det et 400AH 12V batteri  

​Lithiumbatterier har over dobbelt så mye tilgjengelig kapasitet som et tradisjonelt blybatteri. I tillegg lades de raskere, veier mindre og varer mye lengre. Og kanskje det beste av alt; de kan full-utlades 100% uten å ta skade.Våre lithiumbatterier kan også belastes hardere, dvs man kan trekke mer strøm ut av dem på kort tid uten at de ødelegges. Batteriene er bygget av prismatiske LiFePo4 celler, som er den aller mest stabile og sikre lithiumcella. Med våre lithiumbatterier reduserer du vekten ca 75% sammenlignnet med blybatterier, størrelsen er ca 50% av vanlige batterier og de har en levetid som er inntil fem ganger lengre. Selve ladingen går lynraskt. Som et eksempel kan vårt 100AH batteri hurtiglades med 24V batterilader fra tomt til fullt på ca 1 time (2 timer er anbefalt).

Alle våre lithiumbatterier har en meget avansert BMS (Battery Management System) innebygd, dette for å sikre maksimal levetid og sikkerhet for deg som bruker. BMS'en sikrer mot kortslutning, overlading og for høy temperatur og skrur av batteriet dersom noe uforutsett skulle skje. Årlige batterikostnader er inntil 50% lavere enn f.eks syerbatterier takket være lang livssyklus og den innebygde BMS'en som beskytter batteriet. Våre lithiumbatterier kan erstatte blybatterier direkte og kan derfor lades med de aller fleste 24V elektroniske batteriladere.

Heat lithiumbatterier leveres med innebygd Bluetooth teknologi. Det betyr at du med din Apple eller Android telefon kan få batteristatus direkte via en app når du er i nærheten av batteriet (Bluetooth). Dette gir deg full kontroll på ladestatus og batterispenning og viser tilgjengelig kapasitet i prosent og aktuelt forbruk i ampere. Du får i tillegg informasjon om antall utladinger (sykluser) og temperatur på cellene. Appen gir deg "helsetilstanden" på batteriet og lager en eventlogg slik at man kan gå tilbake og se hendelser ved behov. 

Hva med brannfare? De fleste har nok hørt om lithium ION batterier og brannfaren knyttet til disse. Kjemien som benyttes i våre LiFePO4 batteriene er ikke brennbare i det hele tatt. I tillegg er det en BMS integrert som stenger batteriet lenge før temperaturen rekker å bli så høy at varmeutviklingen utgjør noen fare. På grunn av dette anses disse batteriene faktisk tryggere enn f.eks. blybatterier. Det er derfor viktig at man ikke sammenligner disse batteriene med de som f.eks. benyttes i elsykler osv. 

Les også: Derfor bør du velge lithiumbatterier på hytta