Luminiser

Varenummer: 10801000

Luminiser lager strøm av stearinlys og mangedobler lysstyrken

Butikk / Hovedlager Sandefjord: 7 stk.
Butikk / Lager Alnabru: 3 stk.
Butikk / Lager Slependen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Drammen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Sarpsborg: 2 stk.
Butikk / Lager Hamar: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Kristiansand: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Sandnes: 1 stk.
Butikk / Lager Bergen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Trondheim: 2 stk.


Dette produktet kan sendes hjem med fraktbelastning eller hentes fraktfritt fra våre lager/butikker

Luminiser LED lampe benytter seg av temperaturforskjeller til å lage strøm. Ingen batterier, solcelle eller ledninger. Lampen gir 15-20 ganger så mye lys som tilført energi (ett te-lys). Den er enkel og lett å bruke og fungerer like godt ute som inne.

Luminiser er produkt som bygger på samme teknologi som den suksessrike Varmespreder'n. Ved å sette et vanlig fire-timers te-lys inn i lampen vil den tenne flere kraftige led-lys som gir et lysutbytte som er 18 ganger større enn te lyset! Lampen lyser så lenge te-lyset brenner! Luminiser virker like godt ute som inne og virker faktisk bedre desto kaldere det er fordi det er temperaturforskjellen som skaper energien.  

Slik virker det: Varmen fra telyset brukes til å varme en halvleder som er plassert inn i lampen. Temperaturforskjellen over halvlederen er så med på å tenne LED-lampen etter under 1 minutt. LED lampen gir tilsammen 18 ganger så mye lys som det ene telyset inne i lampen, dvs mellom 100-150 lumen. 

Viktig! Benytt 6 timers te lys med 18mm høyde (vil fungere med 4-timers telys også, men dette gir dårligere lysutbytte). Fargetemp: 6000 kelvin. Bør ikke settes rett ved en varm vedovn.

Bredde 12 cm
Dybde 12 cm
Høyde 18 cm
Vekt 0,4 kg