Tilbud Invertere fra 12V til 230V - modifisert sinus

Invertere fra 12V til 230V - modifisert sinus

Varenummer: p-100131

Omformere med modifisert sinus anbefales brukt til kun ett 230V produkt av gangen. Egnet for PC og TV.


Ved hjelp av en omformer er det mulig å koble til 230V apparater basert på 12V batteribank. Det er viktig å velge en omformer som er tilpasset wattstyrken til de apparatene du ønsker å bruke. Strømkrevende apparater som for eksempel støvsuger, mikrobølgeovn, kaffetrakter etc. kan knyttes direkte opp mot et strømaggregat dersom man ikke har en inverter som er stor nok.

WHS serien (modifisert sinus) er i utgangspunktet beregnet for bruk av ett apparat av gangen og kan benyttes til det meste av elektrisk, men kan ha noen begrensninger dersom kravet er helt ren sinus strøm. Enkel montasje og enkel bruk. Beskyttet mot overbelastning. Alarm ved for lav eller for høy spenning.

Spenning inn: 11,5-15V. Tilkoblingskabler medfølger.

Spørsmål relatert til produktet?

Dersom du ønsker svar på en problemstilling som er relatert til dette produktet, anbefaler vi deg å benytte vår problemløser tjeneste. Gjennom Problemløseren kan du lese svarene til andres innmeldte problemstillinger. Dersom du ikke finner svar på det du lurer på kan du selv legge inn spørsmål. Din henvendelse gjennom Problemløseren vil få prioritet.