Solcelle SMART pakke 155W PRO

Varenummer: 63274440

Komplett pakkeløsning. Kraftig solcelleanlegg med 200Ah Lithium PRO batteri og 155W solcellepanel

Butikk / Hovedlager Sandefjord: 4 stk.
Butikk / Lager Alnabru: 2 stk.
Butikk / Lager Slependen: 1 stk.
Butikk / Lager Drammen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Sarpsborg: 1 stk.
Butikk / Lager Hamar: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Gol: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Kristiansand: 2 stk.
Butikk / Lager Sandnes: 1 stk.
Butikk / Lager Bergen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Trondheim: 1 stk.


Ny batteriteknologi - 10 grunner til å velge Lithium PRO

Denne pakken består av siste generasjon solcelle- og batteriteknologi og tar opplevelsen av et solcelleanlegg til et nytt nivå. Et 200Ah Lithium PRO batteri med siste Heat og bluetooth teknologi gir deg rikelig med strøm og har over dobbelt så mye tilgjengelig kapasitet som et tradisjonelt blybatteri. I tillegg lades det raskere, veier mindre (kun 25 kg) og varer mye lengre. Og det kan dessuten utlades100% uten å ta skade. Har du 100A belastning på et 200AH lithium batteri, så varer dette nøyaktig 2 timer. Setter du samme belastning på et 400AH AGM batteri vil spenningen synke til under 12V i løpet av minutter.

Med høy belastning vil et 200AH lithium batteri erstatte en 6-800AH AGM batteribank og med moderat belastning erstatter det ca 400AH 

Våre lithiumbatterier kan også belastes hardere, dvs man kan trekke mer strøm ut av dem på kort tid uten at de tar skade. En intern BMS (battery management system) sørger for at strømmen kuttes dersom belastningen blir for stor.

Bluetooth teknologi gir deg full oversikt over anleggets tilstand samt forbruk og strømtilførsel via en smart app som kan lastes gratis ned til alle type smart telefoner.

Selve solcellepanelet er satt sammen av monokrystallceller som har en høyere virkningsgrad enn de tradisjonelle polykrystallinske cellene. Det betyr at solcellepanelet ikke bare lader bedre når sola skinner, men også er istand til å lade når det er overskyet. Dette er en stor fordel i det norske klimaet. Det er dessuten ikke nødvendig å vinkle dette panelet, noe som gjør at det tar seg bedre ut på hytteveggen. Våre solcellepaneler er konstruert slik at dersom deler av panelet blir skyggelagt vil resten av panelene fortsatt produsere energi. I tillegg er de antireflekterende og er tillatt også i sårbare naturområder hvor reflekterende paneler faktisk er forbudt.

Solcelleregulatoren, en 20A PWM regulator, er også av høy kvalitet og håndterer alle typer batterier. Den er imidlertid forhåndsinnstilt for bruk på lithiumbatterier og hvilket betyr enkel installasjon  "plug & play". Regulatoren har dessuten to USB utganger som f.eks. kan benyttes til lading av mobiltelefon/nettbrett etc..

Vi kaller dette SMART pakke både fordi komponentene er av høyeste kvalitet og innehar den seneste teknologi, og fordi vi har satt sammen pakken med komponenter som gjør det enkelt for alle å montere og bruke anlegget. Vi anbefaler deg å lese montering-/bruksanvisningen som du også finner under arkfanen "dokumentarkiv". Her kan du se hvilke komponenter som medfølger og hvor enkelt det er å montere/koble disse sammen.

Med regulatoren som her benyttes kan dette anlegget utvides med ytterligere ett panel og flere batterier. 

Solcellepanel (BxHxD): 148x67x3 cm, Batteri vekt: 25 kg. 5 år garanti på batteri, 25 år garanti på panelet. 

En pdf fil av monteringsanvisningen finnes i arkfanen dokumentarkiv. Den er også lagt ut i leservennlig format

Pakke Heat

Datablad:

Monterings- og bruksanvisning
Smartpakke 150W