AGM Solcellepakker

Velg Effekt :

Varenummer: p-100128

Solcellepakker som gir deg 12V strøm på hytta. Perfekt til lys, TV, vannpumpe etc.


12V strøm fra et solcellepanel er et økonomisk og teknisk godt alternativ til "vanlig" strøm. Forutsetningen er at de tunge strømbrukerne som komfyr og kjølekap drives av propangass eller andre energikilder. Et supplement til en solcelle pakke kan være et aggregat som lader opp batteriene. Dette er særlig aktuelt ved lengre hytteopphold. Har man i tillegg en batterilader vil oppladingen gå hurtigere. Ønsker du å ta ibruk 230V apparater i hytta kan solcellepakken suppleres med en av våre omformere.

Pakkeløsningene inneholder høykvalitets solcellepaneler med kategori-A celler i panelene og gjennomgående høy kvalitet på ramme og tilkoblinger. Testet og sertifisert av uavhengige testinstitusjoner som TÛV samt VDE prûf & zertifisierungsinstitut (Tyskland) og er naturligvis også CE- godkjent. I tillegg leverer vi batterier med deep-cycle teknologi, som gir god lademottagelighet og tåler flere dyputladinger.

Spørsmål relatert til produktet?

Dersom du ønsker svar på en problemstilling som er relatert til dette produktet, anbefaler vi deg å benytte vår problemløser tjeneste. Gjennom Problemløseren kan du lese svarene til andres innmeldte problemstillinger. Dersom du ikke finner svar på det du lurer på kan du selv legge inn spørsmål. Din henvendelse gjennom Problemløseren vil få prioritet.