Tilbud Solcellepanel

Solcellepanel

Varenummer: p-100129

Høykvalitets solcellepaneler med 25 års effektgaranti


Solcellepanel med veggfeste og 10 mtr ledning. Våre solcellepaneler leveres med kategori A celler i panelene og gjennomgående høy kvalitet på ramme og tilkoblinger. Testet og godkjent av uavhengige testinstitusjoner som TÛV i Tyskland, VDE prûf & zertifisierungs-institut (Tyskland) og er naturligvis CE-godkjent.

Dersom behovet for strøm på hytta øker er det ingen problemer med å utvide solcelle anlegget. Så lenge det gamle panelet har 36 celler kan det parallellkobles med et nytt. På denne siden finner du hovedkomponentene til anlegget. Brukes hytta ofte vil det være behov for et relativt stort solcelle panel. Bruker du hytta sjelden er behovet for panelkapasitet mindre fordi panelet har god tid til å lade batteriet.

-Velg den mest solrike veggen
-Et solcelle anlegg kan du enkelt utvide
-Unngå skygge på panelet
-Bruk justerbare braketterfor å justere panelet etter årstid
 

Datablad:

Anvisning

Spørsmål relatert til produktet?

Dersom du ønsker svar på en problemstilling som er relatert til dette produktet, anbefaler vi deg å benytte vår problemløser tjeneste. Gjennom Problemløseren kan du lese svarene til andres innmeldte problemstillinger. Dersom du ikke finner svar på det du lurer på kan du selv legge inn spørsmål. Din henvendelse gjennom Problemløseren vil få prioritet.