30% TEC 29 strømaggregat

TEC 29 strømaggregat

Varenummer: B958500213

Kvalitetsaggregat beregnet for innbygging. Lyddempende kabinett med Honda motor på 2900W.

Butikk / Hovedlager Sandefjord: 1 stk.
Butikk / Lager Alnabru: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Slependen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Drammen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Sarpsborg: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Hamar: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Kristiansand: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Sandnes: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Bergen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Trondheim: Leveringstid: 3-6 dager


Dette produktet kan sendes hjem med fraktbelastning eller hentes fraktfritt fra våre lager/butikker

Med et trykk på betjeningspanelet i hytta kan du drive strømkrevende produkter som oppvaskmaskin, støvsuger, verktøy osv. Aggregatet produserer "ren strøm" som gjør at du også kan benytte fintfølende elektronikk som TV, PC, ladere etc.

Lyddempende eksospotte medfølger (2 meter eksosrør). TEC 29 har innebygget Honda motor som er meget støysvak og er montert i et støydempende kabinett. Støynivå: 54-59 dB. Det kan starte/stoppe av seg selv for å lade ekstern batteribank og kan dessuten fjernstartes via SMS ved hjelp av en ekstramodul. Systemet er dessuten perfekt i kombinasjon med parafinovn med GSM styring. Manuell start/stopp foretas via et betjeningspanel som kan plasseres inne i hytta. Det følger med en 5 meter ledning i leveransen, men lengre ledning kan leveres på forespørsel. Batterilader på 10Amp. er integrert i aggregatet og lader aggregates startbatteri. For lading av hyttas batteribank anbefales en ekstern batterilader.

Aggregatet har en softstart funksjon med startstrøm på 33A. Aggregatet kan installeres under gulvet eller i et utvendig oppbevaringsrom, og kan enkelt betjenes via et kontrollpanel inne i hytta. Som startbatteri anbefales 140A solcellebatteri (ekstrautstyr).

Det må plasseres en ekstern bensintank i tilknytning til aggregatet. Anbefalt høydeforskjellen mellom aggregat og bensintank bør være 30cm fra bunn av tank til bunn av aggregat.