Vera frostsikre vannrør

Varenummer: p-100205

Vannledning med integrert varmekabel som slår seg automatisk på ved temperatur lavere enn +7 grader og skrur seg av ved +13 grader.


Ø15mm vannledning med integrert varmekabel. Frostsikker ned til -40 grader! Dette er en profesjonell armert vannslange med integrert varmekabel og innebygget termostat. Vannslangen er elektrisk oppvarmet med innstøpte varmeledere. Produsert i kraftig industrikvalitet, armert PVC med nikkelkoblinger i hver ende.

Trykktestet til 10 bar.Tåler tempraturer til max 65 grader. Termostatstyrt; slås automatisk på ved temperatur lavere enn 7 grader og skrur seg av ved temperatur over 13 grader. Perfekt til alle formål hvor man trenger vanntilførsel i kalde omgivelser. Spesielt godt egnet til hyttebruk.

Slangen leveres som standard med 1/2" innvendig gjenger i den ene enden og 1/2" utvendig gjenger i den andre enden. Kan gjerne kombineres med Vera vannsystem. Er velegnet for å føre vann fra en del av hytta til en annen del ved å føre slangen under hytta (se bildegalleri under). Generelt sett vil det være en fordel å legge slangen i et varerør for å unngå uønskede belastninger, hærverk og skadedyr. Mellom vannrøret og varerøret kan det legges isolasjon for å minimere strømforbruket.

CE godkjent samt godkjent av FDA for bruk til drikkevann. Kan tilpasses Gardena.