Til toppen

Produser egen strøm med Air Nordic

Air Nordic vindturbiner er støysvake og kan plasseres på egen tomt uten naturinngrep. Vindmøllen kan installeres slik at den ikke virker ruvende i terrenget og vil forsyne deg med strøm året rundt enten du baserer deg på 12V eller 230V strøm. 

Mange ønsker å kombinere vindkraft med bruk av solstrøm, en batteribank for lagring av strøm og eventuelt et backupaggregat. Alt dette kan vi levere og installere om ønskelig. Illustrasjonen over viser en 12V 200W vindturbin. Under har vi vist et eksempel på hvordan vår 48V 600W vindturbin kan kombineres med SMART Energihytte

Å montere en vindturbin er ikke så omfattende som man kanskje skulle tro. Bla i vår monteringsanvisning og se selv. Husk at alt elektromateriell skal monteres av godkjent elektrovirksomhet:

 

Vi kan søke om tillatelse for deg

Installasjon av små vindturbiner for privat bruk reguleres av plan- og bygningsloven. Dette innebærer at hver installasjon må søkes i den lokale kommune. Hyttetorget kan hjelpe deg med denne søknaden om ønskelig. Det er ikke utarbeidet nasjonale regler, hverken fra NVE eller andre offentlige instanser til dette formålet.

  • Ønsker du å vite mer om vindmøllene kan du klikke her 
  • Våre solcelle-energiverk finner du på denne siden.

Alternativt kan du besøke en av våre butikker (under) så får du god hjelp. 

 

Sorter Navn (a > å)

Mast til 12V & 24V vindturbin

6 meter mast til Air vindturbiner 12V og 24V
30126415