Til toppen

Solcelle ongrid anlegg - til hytter & boliger

Skap din egen fornybare energi og senk strømutgiftene på hytta med våre komplette OnGrid solcelleanlegg

Våre OnGrid-løsninger er skreddersydd for deg som ønsker å produsere din egen fornybare energi og redusere strømutgiftene på hytta di, forutsatt at hytta allerede er tilkoblet strømnettet. Med våre OnGrid-pakker får du førsteklasses komponenter fra anerkjente produsenter, inkludert omformere fra Growatt, festeskinner fra K2, samt effektive 410W monokrystalline solcellepaneler i All Black-utførelse, Perc-teknologi, Half Cut-design, og A-klasse ytelse.

Alt du trenger samlet på ett sted:

Våre OnGrid-pakker leveres komplett med all nødvendig dokumentasjon, slik at du har alt du trenger for en sømløs og trygg installasjon.

Profesjonell montasje er avgjørende:

For å sikre en sikker og pålitelig installasjon, anbefaler vi at du benytter en autorisert installasjonsbedrift til å montere ditt OnGrid solcelleanlegg. Dette sikrer at anlegget fungerer optimalt og er i samsvar med gjeldende sikkerhetsstandarder.

Samarbeid med strømleverandøren din:

Kontakt din strømleverandør for å utforske de ulike avtalene de tilbyr i forbindelse med tilknytning av solcelleanlegg. Dette kan hjelpe deg med å optimalisere energiproduksjonen og redusere kostnadene ytterligere.

Sjekk lokale restriksjoner:

Det er også viktig å undersøke om din kommune, hyttegrend eller borettslag tillater montering av solcelleanlegg på din eiendom. Å gjøre dette før du kjøper ditt OnGrid solcelleanlegg vil spare deg for unødvendige komplikasjoner i etterkant.

Pålitelig inverter:

Våre OnGrid anlegg leveres som standard med en inverter for IT-nett (230V) som garanterer en jevn og pålitelig strømforsyning til hytten din.

Med våre OnGrid solcelleanlegg kan du enkelt ta kontroll over din egen energiproduksjon, senke strømutgiftene og bidra til en mer bærekraftig fremtid for din hytte. Kontakt oss i dag for mer informasjon og for å finne den perfekte OnGrid-løsningen for dine behov.

Sorter Anbefalte

Solcelleanlegg OnGrid 7,3Kw 3-Fas - For shingel/takpapp

Solcelleanlegg Ongrid 7,3kW 3-Fas for tak med shingel/takpapp
52537