Til toppen
Varenr.: p-100331

7 trinns batteriladere

Profesjonelle 7 trinns batteriladere med modus for Lithium, AGM, GEL og bly/syre batterier.

Velg Batterikapasitet (ah):
Fra:

Fraktalternativer

Dette er Nor Chargers pro-modell med stillegående vifte, eget lithium program, coatet innmat som tåler fukt/salt samt mulighet for å lade to batteribanker samtidig.

En optimal batterilader for hytte- og fritidsbruk som kan benyttes på alle type batterier (lithium, AGM, GEL og bly/syrebatterier). Et digitalt display viser ladespenning, ladestrøm og batteritilstand, noe som er veldig praktisk dersom man benytter et aggregat for lading av batteribanken. Den har dessuten egen strømforsyningsmodus som gjør at den kan brukes uten batteri om det skulle være nødvendig. 

Batteriladeren har et bredt innspenningsområde som gjør at den takler alle typer aggregater, også de rimelige modellene som leverer uren strøm

7-stegs laderen har en avansert programmering med soft start, bulk lading og batteriovervåking som sørger for optimal lading av batteribanken. Laderne har gode kjøleegenskaper og er sikret mot overspenning, kortslutning og overoppheting.

Dersom du har et lithiumbatteri vil vi spesielt anbefale deg denne ladertypen. Selv om lithiumbatterier tåler 100% utlading så krever de fleste batteriladere minimum 2V for å starte ladingen. Denne laderen klarer derimot å lade det opp igjen fra 0V. (NB! Et AGM batteri må aldri lades helt ut, da vil det ta skade og vil bli ødelagt).