Incinolet

Velg Farge :
Velg Effekt (watt):

Varenummer: p-100004

Ny og forbedret versjon med økt forbrenningskapasitet, bedre isoleringsevne og lavere energiforbruk


Incinolet er ytterligere forbedret med øket forbrenning og lavere energiforbruk

Amerikanske Incinolet er verdens mest solgte forbrenningstoalett og har vært testet gjennom en rekke internasjonalt anerkjente testinstitutter med gode resultater. Incinolet er et robust og driftssikkert forbrenningstoalett, konstruert for å sikre lang levetid og minimalt vedlikehold. Vedlikeholdet kan utføres på stedet av hytteeier selv. Grunnen til dette er en enkel, mekanisk konstruksjon hvor alle deler er lett tilgjengelig. Dokumentert trygg bruk gjennom 50 års erfaring.

Vi kan hjelpe deg med installasjon av din Incinolet

Installasjonen krever ingen graving på tomta. Vann eller avløp er heller ikke nødvendig - kun strøm. Toalettet forbrenner vått og tørt, men kan leveres med urinal for begge kjønn om ønskelig. Mange velger dette for at forbrenningstoalettet skal være ubrukt store deler av døgnet. Toalettet er meget energieffektivt og forbruker mellom 0,5 og 1,0 kWh pr. forbrenning. Driftskostnad er ca. 1 kr. pr. toalettbesøk inkludert pose. Bruk av UriNova vil redusere denne kostnaden til ca. 1/5 og samtidig øke kapasiteten.

Leveres i 2 alternative effektstørrelser; 2000W og 3500W. Det benyttes ofte mange kreative måter å beregne kapasitet på. Vår erfaring er at forbrenningstoaletter med 2000W element (uavhengig av fabrikat) er egnet for hytter med inntil 6 personer tilstede. For større kapasitet bør man velge en 3500W modell som krever 16A kurs. Med i leveransen følger 500 toalettposer, 80cm veggjennomføringsrør, Ø110mm bend og pipehatt for plassering på toppen av lufterøret. Forbrenningen krever lufttilførsel via en vanlig lufteventil.

Incinolet er verdens mest solgte forbrenningstoalett og er testet gjennom internasjonalt anerkjente testinstitutter. Les mer om dette her

Energikilde 230V
Bredde 38 (42 med pedal) cm
Krever kurs 10
Dybde 61 cm
Luftesystem diameter 110 mm
Høyde 53 cm
Sittehøyde 52 cm
Vekt 42 kg
Strømforbruk pr forbrenning 0,5 - 1,0 kwh
Krever trykkvann Nei
Krever innlagt strøm Ja

Spørsmål relatert til produktet?

Dersom du ønsker svar på en problemstilling som er relatert til dette produktet, anbefaler vi deg å benytte vår problemløser tjeneste. Gjennom Problemløseren kan du lese svarene til andres innmeldte problemstillinger. Dersom du ikke finner svar på det du lurer på kan du selv legge inn spørsmål. Din henvendelse gjennom Problemløseren vil få prioritet.