Til toppen
Varenr.: 6110020 | VERA

Urinova Kompakt

Vannløst, hygienisk og luktfritt urinal i porselen som løser problemene med store væskemengder fra hyttetoaletter. Perfekt i kombinasjon med forbrenningstoalett

Fraktalternativer

Urinova Kompakt er et vannløst urinal produsert i porselen. Det er utstyrt med en spesialutviklet partikkel- og luktsperre som hindrer lukt i toalettrommet. 

Urinova Kompakt tar seg godt ut i ethvert baderom, er hygienisk, luktfritt og solid konstruert 

Urin en bakteriefri og steril væske som det ikke er kontroversielt å drenere kontrollert til naturen. Væsken inneholder imidlertid nitrogen, som er en gjødning. Derfor er det ønskelig med visse minimumsavstander til elver, innsjøer og drikkevannskilder. Vi har standardiserte små grøftekonstruksjoner i vårt program til dette formålet.

UriNova kan benyttes i kombinasjon med de fleste hyttetoaletter. Her står det ved siden av Cinderella forbrenningstoalett

I kombinasjon med vanntoalett vil UriNova Kompakt redusere vannforbruket med hele 83% og dessuten bidra med en vesentlig miljøfaktor. I kombinasjon med forbrenningstoalett vil forbruk av strøm / gass reduseres vesentlig og kapasiteten mangedobles. UriNova kompakt er produsert i porselen, noe gir et innbydende sanitært inntrykk samtidig som materialet ikke gulner over tid. 

Avstand fra utløpets senter til gulv: 110mm. Diameter på stuss for utløp: Ø50mm

Toalett
Sittehøyde 42 cm
Base for alle Hyttetorget sine produkter
Bredde 37 cm
Dybde 48,5 cm
Vekt 25 kg
Materiale porselen
Farge hvit
Krever trykkvann false
Krever innlagt strøm false

Separett avløpsrens - 5 pack

Separat avløpsbehandling er en biologisk tablett som plasseres i urinskålen på det urinseparerende toalettet, den brytes sakte ned og enzymene holder urinutløpet fri for avleiringer som over tid risikerer å stoppe strømmen.
11180100

Infiltrasjonspakke under jord

Renseløsning for urinaler og urinseparerende toaletter
6110014

Compact overjordsfilter

Kan benyttes der hvor infiltrasjon i stedlige masser ikke er mulig.
p-100062

Flexibend

Fleksibelt bend som forenkler monteringen av avløpet fra UriNova modellene. Kan bendes i ønsket vinkel mellom 0 - 90 grader. Ø50mm muffe i begge ender.
2211454

Urinova Sperrevæske

Viktig å bruke for at UriNova skal holde seg luktfri. Hell ca. 1 dl. sperrevæske i toalettet hvert 14. bruksdøgn.
p-100276

Urinova Hygienevæske

Holder toaletter og urinaler frostsikre og hygieniske.
p-100277