Tilbud Eco FM Jern og Mangan filter

Eco FM Jern og Mangan filter

Varenummer: 4230000

Effektivt filtersystem for fjerning av jern, mangan og hydrogensulfid

Butikk / Hovedlager Sandefjord: 4 stk.
Butikk / Lager Alnabru: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Slependen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Drammen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Sarpsborg: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Hamar: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Gol: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Kristiansand: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Sandnes: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Bergen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Trondheim: Leveringstid: 3-6 dager


Eco FM Filter – et filtersystem for fjerning av jern (Fe) og mangan (Mn) og Hydrogensulfid (svovel). Rensemediet i Eco FM Filteret er svært effektivt og har en levetid på minimum 5 år, uavhengig av jern og mangan innhold eller forbruk. Deretter må rensemediet i tanken skiftes ut. 
Det er ingen tilsetninger eller vedlikehold som trengs å utføres. Det betyr at man slipper dyre service avtaler eller andre kostnader i denne perioden. Når systemet er i bruk trenger det strøm, (230V) og det eneste man skal sørge for er at klokken på displayet på styringsenheten, går riktig om man ønsker automatisk tilbakespyling-/rensing. 

Systemet fjerner også Hydrogensulfid også kalt alu-skifer (svovel lukt) i tillegg til større (30-40 micron) partikler og humus. Filteret tilbakespyles (renses) daglig, (på natten) eller etter behov. Kan også gjøres manuelt om ønskelig. Denne rensemetoden bidrar til å forlenge levetiden på filteret betraktelig. 

Eco FM filter er enkelt å installere og kan om ønskelig installeres av hytte-/boligeier selv. Styringsenheten er enkel å programmere og er pre-installert for tilbake spyling/selvrensing. Enheten inkluderer: Sort kompositt-tank, styringsenhet med enkel innstillingsmanual, rørtilkoblingsstykker til styringsenhet, stigerør, samt  rensemediet. Systemet er effektivt på vann med pH verdier mellom 5,0 – 9,0. (normale PH verdier). Ferdig tilpassede John Guest hurtigkoblinger (Vera vannsystem) kan leveres separat.

Systemet er beregnet for hus/hytter med vannhastighet på inntil 28 liter pr minutt. De fleste hytter og boliger er innenfor dette kravet, men om det skulle være et problem kan det installeres reduksjonsventil før filteret. 

Filteret må plasseres frostfritt.

Diameter 30 cm
Høyde 142 cm
Vekt 75 kg