Tilbud Fiskevannmotor FreeWheeling

Fiskevannmotor FreeWheeling

Varenummer: 10004600

Free Wheeling er en letthåndterlig hånddreven påhengsmotor med utveksling 3:1

Butikk / Hovedlager Sandefjord: 100+ stk.
Butikk / Lager Alnabru: 5 stk.
Butikk / Lager Slependen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Drammen: 1 stk.
Butikk / Lager Sarpsborg: 2 stk.
Butikk / Lager Hamar: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Lillehammer: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Gol: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Kristiansand: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Sandnes: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Bergen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Trondheim: Leveringstid: 3-6 dager


Med denne letthåndterlige hånddrevne påhengsmotoren får du optimal dørgefart på 3-4 knop. Helt stillegående og ideell for småbåt, aluminium-/gummibåt, joller og kano. Med utveksling 3:1 er selve håndteringen av den hånddrevne motoren så lett at både store og små kan håndtere den.

FreeWheeling, som dette autstralske produktet opprinnelig heter, kan lett bæres med i ryggsekk til fiskevann langt inn på fjellet. Fiskevannsmotoren kan benyttes i alle fiskevann hvor det er lov til å ha båt. Solid feste med svingledd og låseskrue. Helt stillegående. På kanoer behøves en adapter som enkelt kan lages av et trestykke. Den er svært enkel å montere på båten. Bare skru den fast på akterspeilet ved hjelp av tvingeskruen så er den klar til bruk. Dette er gjort på noen få sekunder.

FreeWheeling har i løpet av få år solgt over 70.000 eksemplarer i Australia, New Zealand, Canada og USA og spesielt i områder som minner om det norske hyttelandskapet. Selv om produktet ikke er veldig godt kjent i Norge ennå er det mange som har fått øynene opp for dette geniale produktet. Det er rett og slett et veldig praktisk og smart fremkomstmiddel.

Vekt 2,5 kg