Tilbud Vanninntaksfilter, EcoSolution

Vanninntaksfilter, EcoSolution

Varenummer: 4200000

Filter med stor kapasitet som renser alt forbruksvann til drikkevannskvalitet.

Butikk / Hovedlager Sandefjord: 11 stk.
Butikk / Lager Alnabru: 1 stk.
Butikk / Lager Slependen: 1 stk.
Butikk / Lager Drammen: 1 stk.
Butikk / Lager Sarpsborg: 1 stk.
Butikk / Lager Hamar: 1 stk.
Butikk / Lager Gol: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Kristiansand: 1 stk.
Butikk / Lager Sandnes: 1 stk.
Butikk / Lager Bergen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Trondheim: 1 stk.


Kraftig filter som renser alt forbruksvann i f.eks hytter og hus. Monteres på vannintaket. Renser inntil 1500 liter pr. time. 1" innvendige gjenger. Krever min. 1 bars trykk, men det anbefales 2,5 - 3 bar. Ved humus i vannet anbefaler vi et forfilter i tillegg. Filteret består av flere ulike komponenter. Første rensetrinn består av et metallsponblanding (KDF) som håndterer tungmetaller, kjemikalier og hindrer dessuten bakterievekst i neste rensetrinn. Deretter ledes vannet inn i et aktivt kullfilter som blant annet absorberer farge, lukt og smak. Vannet trenger så igjennom et keramisk membranfilter som stanser bakterier, parasitter og partikler.

Keramikken er impregnert med sølv som hindrer bakterievekst på filteret. I tillegg har drikkevannsfilterne en presset kullstav innenfor keramikken som fanger opp de fineste fargestoffer. I tilfeller hvor vannkvaliteten er preget av sand, leire og større partikler anbefalles bruk av et polypropylen forfilter/prefilter (partikkelfilter). Alle komponentene er produsert av anerkjente internasjonale produsenter, og renseegenskapene er således svært godt dokumentert.

Tilkoblinger diameter 25 mm

Spesifikasjoner:

Produktark Eco Solution
Vera drikkevannsfilter
Vedlikeholdsmanual for Eco Solutions
Vera vanninntaksfilter

Spørsmål relatert til produktet?

Dersom du ønsker svar på en problemstilling som er relatert til dette produktet, anbefaler vi deg å benytte vår problemløser tjeneste. Gjennom Problemløseren kan du lese svarene til andres innmeldte problemstillinger. Dersom du ikke finner svar på det du lurer på kan du selv legge inn spørsmål. Din henvendelse gjennom Problemløseren vil få prioritet.