Til toppen
Produktet er ikke aktivt!
Varenr.: 4200000

Vanninntaksfilter, EcoSolution

Filter med stor kapasitet som renser alt forbruksvann til drikkevannskvalitet.

Fraktalternativer

Kraftig filter som renser alt forbruksvann i f.eks hytter og hus. Monteres på vannintaket. Renser inntil 1500 liter pr. time. 1" innvendige gjenger. Krever min. 1 bars trykk, men det anbefales 2,5 - 3 bar. Ved humus i vannet anbefaler vi et forfilter i tillegg. Filteret består av flere ulike komponenter. Første rensetrinn består av et metallsponblanding (KDF) som håndterer tungmetaller, kjemikalier og hindrer dessuten bakterievekst i neste rensetrinn. Deretter ledes vannet inn i et aktivt kullfilter som blant annet absorberer farge, lukt og smak. Vannet trenger så igjennom et keramisk membranfilter som stanser bakterier, parasitter og partikler.

Keramikken er impregnert med sølv som hindrer bakterievekst på filteret. I tillegg har drikkevannsfilterne en presset kullstav innenfor keramikken som fanger opp de fineste fargestoffer. I tilfeller hvor vannkvaliteten er preget av sand, leire og større partikler anbefalles bruk av et polypropylen forfilter/prefilter (partikkelfilter). Alle komponentene er produsert av anerkjente internasjonale produsenter, og renseegenskapene er således svært godt dokumentert.

Vannprodukter
Tilkoblinger diameter 25 mm

Filterinnsats til vanninntaksfilter

Filterelement til vanninntaksfilter - 6 stk Sterasyl filterstaver
4012025

Karbonfilter 10"BB

Aktivt kullfilter (stor type) som fjerner lukt, smak, klor og farge fra vannet. Benyttes i våre vannintaksfiltere og andre store filterhus (10"BB)
4012028

Pex overgang 22mm - 15 mm

Overgang 22mm - 15mm benyttes til VERA vannsystem (pex rør)
5116880