48V Parafin pakkeløsning

Varenummer: 6160172

Til strømløse hytter tilbyr vi nå laserkamin med 48V GSM opplegg og inverter. Kom til varm hytte hele året. Frittstående parafinovn, ingen tilkobling til pipe.

Butikk / Hovedlager Sandefjord: 4 stk.
Butikk / Lager Alnabru: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Slependen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Drammen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Sarpsborg: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Hamar: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Lillehammer: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Gol: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Kristiansand: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Sandnes: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Bergen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Trondheim: Leveringstid: 3-6 dager


Ny forbedret versjon med 4G kompatibel GSM løsning og sinusinverter. Komplett pakkeløsning for hytter med solcelleanlegg og kraftpakker med 48V batteribank. Kom til varm hytte ved å sende en SMS i god tid før avreise (f.eks. 10 timer før ankomst). 

Parafinovnen slås enkelt på via en app på mobiltelefonen din 

Systemet består av 3200W parafinkamin, 1000W sinusinverter og en 12V GSM mottaker. Enheten er klargjort for 4G kommunikasjon og fungerer på både gamle og nye plattformer (2G, 3G, 4G og 5G). Systemet kobles til solcellebatteri og kan skrues av/på fra mobiltelefon eller via internett. NB! Hytter uten strøm er unntatt fra oljefyring-forbudet - les mer. Dette produktet vil derfor bli tillatt brukt som oppvarmingskilde på strømløse hytter også fremover

SIM kort med tilbud om rimelig abonnement medfølger (valgfritt å ta i bruk). Parafinkaminen er velegnet for hytter i alle størrelser, men det er viktig å sørge for god ventilasjon og gjerne en ventil rett i nærheten av ovnen slik at CO2 sensoren ikke slår ut og ovnen slukker.

Hytter som har solcelleanlegg eller et batteri som lades opp på annen måte, kan komme til varm hytte hele året ved hjelp av dette systemet

Varmeeffekt: 1500 - 3200W. Tankvolum: 5,8 liter. Brenntid full tank: 17 - 37 timer. Strømforbruk i drift: 2,5 Ah. Strømforbruk i standby: 3,4 Ah pr. uke. CO2 sensor og veltesikring installert. 

Systemet er enkelt å montere og dette kan du gjøre selv. Les brukermanualen her

Sim-kort samt tilbud om rimelig Hyttestyring-abonnementet medfølger, men er valgfritt å benytte
Energikilde Parafin
Effekt 3200 watt

Datablad:

Montering og bruksanvisning
Brukerveiledning