Partivare 335W sort monopanel PERC

335W sort monopanel PERC

Varenummer: 30126174

335W sort solcellepanel med ny teknologi som gir høyere ytelse

Butikk / Hovedlager Sandefjord: 100+ stk.
Butikk / Lager Alnabru: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Slependen: 1 stk.
Butikk / Lager Drammen: 4 stk.
Butikk / Lager Sarpsborg: 1 stk.
Butikk / Lager Hamar: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Lillehammer: 2 stk.
Butikk / Lager Gol: 3 stk.
Butikk / Lager Kristiansand: 3 stk.
Butikk / Lager Sandnes: 1 stk.
Butikk / Lager Bergen: 1 stk.
Butikk / Lager Trondheim: 3 stk.


Stort solcellepanel med ekstrem ytelse og PERC teknologi. Dette mononokrystalinske PERC solcellepanelet har sort ramme og sorte celler, med en virkningsgrad på hele 22,4%. Til sammenligning har polykrystalinske paneler med sjatteringer i blått en langt lavere virkningsgrad (12-18%). Monopaneler lader bedre når sola skinner, men er også istand til å lade når det er overskyet. Dette er en stor fordel i det norske klimaet. 

PERC teknologien øker ytelsen på solcellepanelene ytterligere ved å benytte et ekstra lag på baksiden av solcellene til å absorbere mer lys

Våre solcellepaneler er konstruert slik at dersom deler av panelet blir skyggelagt vil resten av panelene fortsatt produsere energi. I tillegg er de antireflekterende og er tillatt også i sårbare naturområder hvor reflekterende paneler faktisk er forbudt. 

Panelet leveres med 2 stk MC4 kontakter med høy tetthet (IP67), konstruert til å tåle det værharde norske klimaet. MC4 kontaktene er fabrikkmontert på 2x60cm ledninger noe som forenkler videre tilkobling og sikrer god kontakt mellom ledningene. 10 meter kabelsett selges som ekstrautstyr. Husk å benytte kabel med MC4 kontakter for videre tilkobling, eller kjøp løse MC4 kontakter dersom det skal benyttes annen ledning. 

Panelet er produsert med tanke på krevende nordiske forhold og har solid aluminiumsramme og en meget stabil konstruksjon. Festebraketter leveres som ekstrautstyr. Panelet kan monteres stående eller liggende. Vinkling av panelet er ikke avgjørende for god effekt fordi monokrystalinske paneler utnytter solen bedre. Mange velger derfor å montere disse panelene flatt på veggen. Kan monteres liggende eller stående avhengig av hva som passer best.

Maks effekt: 335Watt, Maks ladestrøm 10,15A (ca 23,3A ved bruk av MPPT). Vanntett koblingsboks med bypass diode. 30 år garanti. 

Leveres med 90cm sorte kabler og ferdig monterte sorte MC4 kontakter. Solid sort aluminiumsramme og meget stabil konstruksjon. NB! Vi anbefaler 6 stk veggfestebraketter til dette panelet. Disse kan også leveres i sort utførelse. 

Vanskelig å beregne riktig kabeldimensjon? Prøv vår kabelkalkulator
Bredde 166 cm
Maks effekt 335 watt
Dybde 4 cm
Høyde 100 cm
Vekt 20 kg