Til toppen
Produktet er ikke aktivt!
Varenr.: B226850

solcellepanel 80w, med solventilator

80W solcellepanel med integrert solventilator. Gir deg en varmere og tørrere hytte året rundt.

Fraktalternativer

Fjorårsmodell selges rimelig. Solcellepanel og solventilator i en og samme løsning. Solar Duo sørger for avfukting, varmetilførsel og strømforsyning på hytta di uten at du behøver to separate paneler montert på veggen. Bytt ut ditt gamle solcellepanel eller koble dette panelet sammen med ditt eksisterende anlegg. 

Avfukting, bedre inneklima, varmetilskudd og strømforsyning integrert i ett og samme panel. SolarDuo tilfører hytta varm og tørr luft året rundt samtidig som solcellepanelet fyller opp batteribanken din. En perfekt 2 i 1 kombinasjon. Ventilatoren forhindrer fuktskader samtidig som det gjør hyttebesøkene triveligere, uansett årstid. Den er enkel å montere og dessuten gratis i drift. Prinsippet for en solventilator er enkelt, men produktet utgjør allikevel en stor forskjell for hytte-eiere som er lei av å komme frem til fuktige dyner og dårlig inneklima. Erfaring viser at det går langt hurtigere å varme opp ei hytte hvor luftfuktigheten er redusert ved hjelp av en solventilator. Solcellepanelet som benyttes er produsert med kategori A celler av høy kvalitet. Effekten på solcellepanelet vil økes pga nedkjølingen som vifta sørger for.

En støysvak vifte (18db) montert bak på panelet sørger for sirkulasjon av luften og starter umiddelbart straks solen skinner på panelet. Viften trekker kun 0,08A, er koblet direkte til panelet og påvirker knapt lading til batteriene. Den kalde og rå lufta som ellers ville blitt trukket inn i rommet blir erstattet med en varmere og tørrere luft. Ventilasjonen kan enkelt slåes av ved hjelp av en medfølgende av/på bryter. Viften tilfører inntil 75 m3 luft pr. time. 

Leveransen inneholder: 1 stk SolarDuo panel m/integrert vifte, justerbare veggbraketter, 1m ventilasjonsrør (Ø100mm), 10m ledning fra panel til styringstavle, av/på bryter med 2m ledning, 1 stk veggventil samt klips og diverse skruer.

Produktet er utstilling / returvare. Varen er testet og godkjent. Enkelte produkter er montert.