Til toppen
Varenr.: 70102022

Adirondack Classic

Adirondack Classic er produsert i hvit cedertre. Høy kvalitet til en konkurransedyktig pris. Solid konstruksjon og god sittekomfort. Ekstremt lang holdbarhet og behøver ingen overflatebehandling.

Fraktalternativer

Vedlikeholdsfri utestol i cedertre som tar seg godt ut i de fleste miljøer. Brede/tykke armhvilere, solid konstruksjon og tettsittende sitte- og ryggspiler gjør denne stolen til et svært konkurransdyktig alternativ. Adirondack Classic har en unik sittekomfort pga den avrundede konstruksjonen både i rygg og sete. Dette er en rimelig stol med kvalitet i toppsjiktet.

Kan fargebehandles om ønskelig, men urørt så vil den etter noen år endre karakter og få en flott patinert aldringsgrå fargestruktur. Treets oljer fungerer som naturlig impregnering og gjør stolen vedlikeholdsfri. Forventet levetid ubehandlet; minimum 30 år.

NB! Cedertre er ikke en truet tresort. For hvert tre som hugges, plantes det to nye.

Stolen leveres flatpakket og i deler. Alle delene kommer med ferdigborret hull til de medfølgende skruene. 

Mål & vekt
Høyde 95 cm
Bredde 76 cm
Dybde 90 cm

Lammeskinn for utemøbler

Ekstra langt og behagelige lammeskinn for Adirondack og andre utemøbler
20011221

Saueskinnstrekk til utestoler og benk

Saueskinnstrekk sydd i samme lengde som våre utemøbler, disse skinnene kommer fra norsk villsau (gammelnorsk sau).
20011220

Adirondack Exclusive

Adirondack Exclusive er produsert i rød cedertre og har en solid konstruksjon og unik sittekomfort. Kvalitet ned til minste detalj.
70102018
Kampanje

Adirondack Exclusive, pakkeløsning

Sittegruppe i Adirondack Exclusive serien i rød cedertre.
70382018
Kampanje

Saga Fyrfat - rentbrennende bålpanne

Rentbrennende bålpanne uten plagsom røyk! Saga Fyrfat er en romslig båltønne-konstruksjon i rustfritt stål som avgir langt mindre røyk, renere forbrenning, mindre aske og bedre utnyttelse av veden. Fyrfatet er dobbeltvegget og er trygg i bruk. Leveres med et solid beskyttelsestrekk.
64432028

Saga rentbrennende bålpanne

Bålpanne med rentbrennende innsats som gir renere forbrenning og langt mindre røyk. Kan benyttes til vedfyring og bålkos, grilling, kaffekoking og matlaging
64432027

Rentbrennende Innsats til Bålpanne

Settes i din eksisterende bålpanne og sørger for en renere forbrenning og langt mindre røyk fra bålpannen. Passer til de fleste bålpanner på markedet.
64432026