Til toppen
Produktet er ikke aktivt!
Varenr.: B70102018

Adirondack Exclusive

Adirondack Exclusive er produsert i rød cedertre og har en solid konstruksjon og unik sittekomfort. Kvalitet ned til minste detalj.

Denne Adirondack stolen har fått betegnelsen "Exclusive" og det er ikke uten god grunn. Rød ceder er den mest eksklusive tresorten i cedertre-familien. Den koster noe mer, men produktet fremstår som mer eksklusivt på grunn av den rødskimrede fargetonen. I tillegg har rød cedertre mindre kvist enn den hvite varianten. Skjulte skruer, tykkere gods, brede armhvilere, sidevanger, samt smalere/tettere sittespiler kombinert med en særdeles god overflatebehandling, gir stolen sin særegne karakter. Sittekomforten til sitt bruk er unik pga den avrundede konstruksjonen både i rygg og sete. Dette er en stol med kvalitet i toppsjiktet.

Adirondack Exclusive leveres delvis ferdig sammensatt i få deler og flatpakket. Selve monteringen er dermed gjort unna på få minutter.

Treverket som er benyttet er av typen rød cedertre, en eksklusiv tresort som egner seg godt til utemøbler. Forventet levetid ubehandlet; minimum 30 år. Treets oljer fungerer som naturlig impregnering og gjør stolen 100% vedlikeholdsfri. Kan fargebehandles om ønskelig, men urørt så vil den etter noen år endre karakter og få en flott patinert aldringsgrå fargestruktur. Cedertre er ikke en truet tresort. For hvert tre som hugges, plantes det to nye.

Solide materialer og tykt gods gir Adirondack Exclusive et flott utseende og suveren sittekomfort

Emballasjemål LxBxH: 92x62x27 cm

Kampanje

Adirondack Exclusive

Adirondack Exclusive er produsert i rød cedertre og har en solid konstruksjon og unik sittekomfort. Kvalitet ned til minste detalj.
70102018