Til toppen
Varenr.: 61870500

Aggregatpakke EU 30is TFS

Aggregatpakke til energiverk basert på 3kW Honda EU aggregat

Dersom du har et egnet bygg eller vårt Smart-hytte kan denne utstyres med et støysvakt kvalitetsaggregat fra Honda av typen EU30is TFS med trådløs fjernstart. Når dette plasseres inne i et isolert rom blir lyden dempet til et absolutt minimum og aggregatet står i tillegg beskyttet for vær og vind. Varme og eksos ledes ut av rommet ved hjelp av medfølgende Ø110mm fleksirør. Dette kan kappes til eller eventuelt forlenges vertikalt ved hjelp av et polyetylenrør og pipehatt for å sikre mot store snømengder på utsiden av bygget. En ventil eller to i rommet er nødvendig for å sikre god lufttilgang. 

 

Om ønskelig kan det monteres en Flexit vifte som starter når aggregatet settes i gang. Dette kan være aktuelt på svært varme sommerdager dersom den naturlige ventilasjonen ikke er god nok. Aggregatet kobles til batterilader og sørger for rask opplading av din batteribank dersom forbruket skulle overstige tilførselen av strøm når hytta er i bruk over lang tid. Dette er særlig aktuelt vinterstid når det er lite sol. 

VIKTIG! Dersom aggregatet skal benyttes 1000 meter over havet eller høyere må vi få beskjed om dette fordi dyse da må skiftes. Dette gjøres av Hyttetorget før utlevering.

Aggregatpakken inneholder:

  • Honda EU30 is FS 3000W aggregat m/fjernstart. Les mer om aggregatet her
  • Eksosadapter
  • 3m eksosrør
  • Utluftingsventil for eksosanlegg
  • Fjernkontroll for start av aggregat

Aggregathus

Et solid aggregathus som også kan inneholde solcellekomponenter, batterier etc. 
61871400

Aggregatpakke EU 70i

Aggregatpakke til energiverk basert på 7kW Honda EU aggregat
61870800