Til toppen
Produktet er ikke aktivt!
Varenr.: B33124200

Batterilader 20A

20A elektronisk batterilader av høy kvalitet (Pro modell). 7 trinns batteriladere med modus for Lithium, AGM, GEL og bly/syre batterier.

Fraktalternativer

Dette er Nor Chargers pro-modell med stillegående vifte, eget lithium program, coatet innmat som tåler fukt/salt samt mulighet for å lade to batteribanker samtidig.


Batterilader beregnet for lading av batteristørrelser mellom 25 - 400Ah. Dette er den optimale batteriladeren for hytte- og fritidsbruk og kan benyttes på alle type batterier (lithium, AGM, GEL og bly/syrebatterier). Et digitalt display viser ladespenning, ladestrøm og batteritilstand, noe som er veldig praktisk dersom man benytter et aggregat for lading av batteribanken. Den har dessuten egen strømforsyningsmodus som gjør at den kan brukes uten batteri om det skulle være nødvendig. Laderen har to separate kanaler som gjør den helt perfekt til f.eks. to batteribanker (f.eks. start/forbruksbatterier). 

Batteriladeren har et bredt innspenningsområde som gjør at den takler alle typer aggregater, også de rimelige modellene som leverer uren strøm

Laderen har en avansert programmering med soft start, bulk lading og batteriovervåking som sørger for optimal lading av batteribanken. Laderne har gode kjøleegenskaper og er sikret mot overspenning, kortslutning og overoppheting. De 7-ladestegene er som følger:

  • Desulfatering (starter automatisk ved behov)
  • Soft start (laderen starter med lavere ladestrøm og øker etter hvert som batteriet kan ta i mot)
  • Bulk (her foregår all hovedlading til batteriet er ca 80% ladet)
  • Absorbasjon (laderen holder maks spenning helt til batteriet er fulladet)
  • Batteritest (laderen foretar en enkel test for å sjekke om batteriet er i orden)
  • Rekondisjon (utjevningslading hvor nivået på cellene bli like)
  • Float (vedlikeholdslading for å holde batteriet i aller beste stand)
  • Med i pakken medfølger ledning fra batterilader til batteri (ca. 25 cm), samt klemmer til batteripoler. 

Dersom du har et lithiumbatteri vil vi spesielt anbefale deg denne ladertypen. Selv om lithiumbatterier tåler 100% utlading så krever de fleste batteriladere minimum 2V for å starte ladingen. Denne laderen klarer derimot å lade det opp igjen fra 0V. (NB! Et AGM batteri må aldri lades helt ut, da vil det ta skade og vil bli ødelagt).

NB! Har du flere batterier er det viktig å ikke bruke for tynn kabel mellom disse når de skal motta hurtiglading fra batterilader. Minimum 25mm2.

Batterilader 20A

20A elektronisk batterilader av høy kvalitet (Pro modell). 7 trinns batteriladere med modus for Lithium, AGM, GEL og bly/syre batterier.
33124200