Bio-Nova

Velg Med strøm :

Varenummer: p-100112

Plasseringsvennlig biologisk toalett som plasseres rett på gulvet. Utstyrt med en klaff som hindrer innsyn til avfallet.


Vera Bio-Nova leveres med eller uten varmekabel og vifte. Varmekabelen hindrer væsken i toalettet å fryse. Nedsynshinderet åpnes og lukkes med en spak på siden av toalettet. I selve toalettet finnes 2 x 29 liter kompostbeholdere.


Slik fungerer BioNova

Væsken fordampes i bunnen av toalettet. Luftinntak i bunnen av toalettet kaper undertrykk som øker fordampingsevnen. Overskuddsvæske dreneres via et dreneringsrør til overskuddsbeholderen. 

Når en beholder er full, settes denne til kompostering i bakkant av toalettet. Prinsippet er at mens en beholder er i bruk, komposteres innholdet i den andre. Om ønskelig kan man deponere avfallet i en større kompostbeholder sammen med hageavfall og matavfall.

Produktet leveres komplett med det som trengs til installasjonen. I tillegg til selve toalettet følger dette med i leveransen; komplett luferør og takgjennomføring m/gummimansjett, pipehatt, taklim samt slange/beholder for overskuddsvæske, sanitærbark. Har du valgt modellen med strøm så følger det elektrisk vifte for plassering i lufterør, samt varmekabel i kompostbeholder. 

Dersom det ikke er strøm på hytta anbefaler vi vindvifte (eventuelt 12V vifte) for å sikre god avtrekk, gode komposteringsforhold og luktfritt toalettrom. 

Bredde 49 cm
Dybde 70 cm
Luftesystem diameter 110 mm
Høyde 65 cm
Vekt 25 kg
Persondøgn pr kammer 60
Materiale Polyetylen
Kapasitet pr kammer 30
Antall kammer 2
Krever trykkvann Nei

Spesifikasjoner:

Funksjon
Funksjonsbeskrivelse for kompostering
Brukermanual
Monteringsanvisning og brukerveiledning for store biologiske toaletter

Spørsmål relatert til produktet?

Dersom du ønsker svar på en problemstilling som er relatert til dette produktet, anbefaler vi deg å benytte vår problemløser tjeneste. Gjennom Problemløseren kan du lese svarene til andres innmeldte problemstillinger. Dersom du ikke finner svar på det du lurer på kan du selv legge inn spørsmål. Din henvendelse gjennom Problemløseren vil få prioritet.