Til toppen
Produktet er ikke aktivt!
Varenr.: 22010120

Vera gasskjøleskap 81L hvit

Plasseringsvennlig sort propankjøleskap med fryseboks som også kan også drives på strøm (230V/12V).

Fraktalternativer

Produktet er kommet i retur eller fra en av våre utstillinger

Tilstand: Produktet har kosmetiske skader. Se bildegalleriet

Garanti: Produktet selges med full garanti og reklamasjonsrett

Vera gasskjøleskap er et solid og driftssikkert absorbsjons-kjøleskap som ikke benytter vifter eller kompressor for kjøling. Propankjøleskap er et godt valg for hytter og fritidsboliger hvor innlagt strøm ikke er tilgjengelig. Skapet kan også drives på strøm (230V/12V) men for strømløse hytter som ønsker kjøleskapet drevet av solcelle og batteribank anbefales heller bruk av strømgjerrig og godt isolert kompressorskap.

Batteritenning samt lys med batteridrift er inkludert. Gasstilkobling gjøres ved hjelp av slange/regulator eller fast røropplegg hvor ett eller flere gassprodukter knyttes sammen. Les mer om dette her. Fryseboks: 10 liter. Børstesett for vedlikehold/rengjøring av propanutluftingsrør medfølger. 

NB! Døren er hengslet på høyre side fra fabrikk, men kan hengsles om til motsatt side om ønskelig. Dette krever litt arbeid og vi anbefaler at denne tjenesten utføres av Hyttetorget (varenr. 100167).

VERA gass-skap 2X11kg

Sort gassflaske-skap som rommer 2 store gassflasker (10kg/11kg). Leveres med ben for bakkeplassering, samt veggbraketter for alternativ plassering. Skapet kan enten stå på utsiden av huset/hytta eller plasseres inne i en bod, teknisk rom eller lignende.
4144401
Kampanje

Regulatorsett m/nivåmåler 1,2m

Komplett regulatorsett med lekkasjetester og nivåmåler
6142142