CADDY El-trillebår

Varenummer: 14102200

Motorisert trillebår med mye kraft! Høy lastekapasitet og 24V batteri gir lang driftstid.

Butikk / Hovedlager Sandefjord: 80 stk.
Butikk / Lager Alnabru: 2 stk.
Butikk / Lager Slependen: 3 stk.
Butikk / Lager Drammen: 4 stk.
Butikk / Lager Sarpsborg: 2 stk.
Butikk / Lager Hamar: 2 stk.
Butikk / Lager Lillehammer: 2 stk.
Butikk / Lager Gol: 2 stk.
Butikk / Lager Kristiansand: 2 stk.
Butikk / Lager Sandnes: 2 stk.
Butikk / Lager Bergen: 4 stk.
Butikk / Lager Trondheim: 3 stk.


Caddy er en batteridrevet motorisert trillebår av meget høy kvalitet. Rammeverket er produsert av kraftige lavkarbon-stålrør som gir den en sterk og holdbar konstruksjon samtidig som den veier lite. Den galvaniserte stålbeholderen rommer hele 160 liter. Et 200L lasteplan er også tilgjengelig. Lasteplan kan erstattes med et praktisk lastebrett om ønskelig (ekstrautstyr).

Med en maks fart på hele 5,8 km/t går tungt arbeid raskt unna - se filmsnutt som viser maks fart

Forhjulet er av “traktortype” med stor slitebane for lang holdbarhet og suveren gripeevne. En 240W motor sitter skjult i det store forhjulet og kontrollene er enkle å bruke. Hastigheten justeres ved hjelp av høyre pekefinger og det er to innstillinger for hastighetsnivåer med trinnløs hastighetsjustering innenfor hvert nivå. På det andre håndtaket finner du bremsen – skivebrems med håndbrekkfunksjon. Dette er svært effektivt i nedoverbakker hvor du må kontrollere farten mer nøyaktig.

Et oppladbart 24V 12Ah lukket blybatteri med stor kapasitet medfølger. Hvor lenge du kan bruke Caddy på fullt batteri varierer selvsagt av bruk og belastning, men ved normal bruk vil den gå i flere timer før den må lades. En batteriindikator er festet på håndtaket slik at du alltid ser hvor mye strøm som er igjen på batteriet. Det tar ca 8 timer å full-lade et helt tomt batteri. Tilleggsbatterier er også mulig å kjøpe som ekstrautstyr dersom du ønsker å ha ferdig ladede batterier tilgjengelig.

Bruk: Alt du trenger å gjøre er å styre og balansere belastningen, samt fart og brems. Maks fart: 5,8 km/t. Trillebåra har dessuten revers funksjon noe som gjør manøvreringen enda enklere.

Energikilde Batterier
Bredde 74 cm
Dybde 132 cm
Høyde 79-89 cm
Vekt 52 kg