DAB Radio Sangean

Varenummer: p-100250

Utendørs DAB Radio for 230V tilkobling evt. batterier


Elegant og robust DAB radio. Passer overalt og er også en glimrende reiseradio. Robust med gummiert overflate gjør den perfekt også til utendørs bruk. Kan tilkoples 230V, vanlige batterier eller oppladbare batterier. God lydkavlitet og best på mottak.

10 stasjoners minne (5 DAB+, 5 FM), Informasjonsdisplay for service data, meny- utvalg av hovedfunksjoner, LCD display med baklys, automatisk stasjons søk, klokke, låsetast- unngå uheldige innstillinger, spiller på oppladbare og alkaliske batterier, innebygd ladekrets, USB B inngang for software oppdateringer, tilgjengelig i flere farger.
 
Dinside har kåret denne radioen til testvinner over radioer i den rimeligere prisklassen. De skriver: "Egentlig er dette mer en reiseradio enn en bordradio. Kabinettet er gummiert, noe som inviterer til røffere bruk. Og radioen kan i likhet med mange andre kombinerte bord/reisemodeller kjøre på fire AA-batterier. Lyden er faktisk ikke verst, og høyttaleren i den lille radioen gir mer bass enn på de fleste andre radioer i denne pris- og størrelsesklassen. Og så er den super-enkel å programmere, med fem programtaster. En god allround-radio som ikke tar mye plass"
Energikilde 230V
Energikilde Batterier