Til toppen
Varenr.: 4012015 | Doulton

Drikkevannfilter Ecofast Duo

Drikkevannsfillter med forfiltrering som kan plasseres under kjøkkenbenk

Ecofast Duo drikkevannsfilter er et kompakt og plasseringsvennlig filter som kan monteres der du ønsker, f.eks. under kjøkkenbenken. I tillegg til hovedfilteret er det her også montert et forfilter som effektivt holder tilbake sand, leire og andre partikler som kan være et problem enkelte steder. Forfilteret holder tilbake partikler ned til 5 micron. 

Etter forfiltreringen renses vannet gjennom et filter av typen Ultracarb®. Dette filteret er svært effektivt mot blant annet bakterier, klor, bly/tungmetaller, organisk materiale og små partikler (0,5 micron). I tillegg fjerner det uønsket smak og farge på vannet.  

Leveres med 3/8" hurtigkobling-inntak som med riktige overganger både kan knyttes til "vanlige" kobber-vannrør eller Vera vannsystem. Det anbefalet å benytte installasjons-kit for å knytte filteret til eksisterende vannopplegg (se ekstrautstyr). Filteret sørger for rent drikkevann og er produsert av anerkjente Doulton. Dette er et britisk selskap som har drevet med vannfiltering siden 1826 og en av verdens ledende aktører på markedet. 

Å drikke rent, filtrert vann gir mange helsefordeler.

Filteret skiftes etter ca 2300 liter eller 6-12 mnd ved daglig bruk. Maks 3 år ved periodisk bruk (hyttebruk). Enheten tåler ikke frost, men filterenhetene kan taes med hjem dersom det er fare for minusgrader i hytta. 

Mål & vekt
Høyde 31 cm
Dybde 11 cm
Bredde 20 cm

Filterpad for Vannfilter

Filterpad for rengjøring av keramiske filterstaver
149361

Installasjonskit til Ecofast vannfiltere

Installasjonskit for Ecofast filtere (under benk)
4012023

Kran til Ecofast filtere

Vannfilterkran i forkrommet rustfritt stål som blant annet passer til våre Ecofast filtere
4012020

Filterelement forfilter Ecofast Duo

Forfilter til drikkevannfilter Ecofast Duo
4012017

Filterelement Ultracarb

Filterstav til drikkevannsfiltere - Ecofast, Ecofast Duo og EcoBenk
4012016

Drikkevannfilter Ecofast

Effektivt drikkevannsfillter som kan plasseres under kjøkkenbenk
4012014

Gravitasjonsfilter BB40 - for rent drikkevann

Markedets beste renseeffekt - produsert av anerkjente Doulton (British Berkefeld) som garanterer den aller beste vannkvaliteten. Fungerer uavhengig av trykkvann. Fjerner lukt, farge, smak, klor og bakterier. Hell vannet oppi beholderen og tapp ferdig renset vann fra nederste kammer. 
4012012