Drikkevannsfilter Eco-Friendly

Velg Filtertype :

Varenummer: p-100176

Drikkevannfilter som kan monteres under kjøkkenbenken. Fjerner dårlig lukt, smak og farge på vannet samt bakterier og parasitter.


Dette filteret krever vanntrykk, men er helt uavhengig av strømtilførsel for å fungere. Filteret kan brukes der hvor man har normalt trykkvann (innlagt vann) men er også godt egnet til bruk sammen med Vera Vannsystem.

Levetid: Ved installasjon i helårsbolig har filterne en levetid på ca. 1 år. Ved hyttebruk (periodisk bruk) påregnes maksimum 3 års levetid.

Frost: Vannfilterne tåler ikke frost og bør således skrues av, tømmes for vann og oppbevares tørt og frostfritt når man forlater hytta.

Systemene består av følgende komponenter.

  • Første rensetrinn består av et metallsponblanding (KDF) som håndterer tungmetaller, kjemikalier og hindrer dessuten bakterievekst i neste rensetrinn.
  • Deretter ledes vannet inn i et aktivt kullfilter som blant annet absorberer farge, lukt og smak.
  • Vannet trenger så igjennom et keramisk membranfilter som stanser bakterier, parasitter og partikler. Keramikken er impregnert med sølv som hindrer bakterievekst på filteret. I tillegg har drikkevannsfilterne en presset kullstav innenfor keramikken som fanger opp de fineste fargestoffer.

I tilfeller hvor vannkvaliteten er preget av sand, leire og større partikler anbefalles bruk av et polypropylen forfilter/prefilter.

Alle komponentene er produsert av anerkjente internasjonale produsenter, og renseegenskapene er godt dokumentert.

 

Dybde 14 cm
Minimum vanntrykk 1 bar
Høyde 32 cm

Dokumentasjon:

Dokumentasjon - 3
Dokumentasjon - 2
Dokumentasjon - 1
Dokumentasjon - 5
Dokumentasjon - 4

Spesifikasjoner:

Produktark drikkevannsfilter Ecofriendly
Produktark drikkevannsfilter Ecofriendly
Produktark drikkevannsfilter Ecofriendly +
Produktark drikkevannsfilter Ecofriendly +
Brukerveiledning Ecofriendly
Monteringsanvisning og brukerveiledning for Ecofriendly drikkevannsfilter

Spørsmål relatert til produktet?

Dersom du ønsker svar på en problemstilling som er relatert til dette produktet, anbefaler vi deg å benytte vår problemløser tjeneste. Gjennom Problemløseren kan du lese svarene til andres innmeldte problemstillinger. Dersom du ikke finner svar på det du lurer på kan du selv legge inn spørsmål. Din henvendelse gjennom Problemløseren vil få prioritet.