Til toppen
Produktet er ikke aktivt!
Varenr.: 4220000

Drikkevannsfilter - Vera Eco-Friendly+

Drikkevannfilter som kan monteres under kjøkkenbenken. Leveres med forfilter som tar større partikler

Fraktalternativer

Dette filteret krever vanntrykk, men er helt uavhengig av strømtilførsel for å fungere. Filteret kan brukes der hvor man har normalt trykkvann (innlagt vann) men er også godt egnet til bruk sammen med Vera Vannsystem. Filteret gir 2-4 liter pr. min avhengig av vanntrykk. Vi anbefaler eget blandebatteri til drikkevannet. Filteret kan f.eks. plasseres under kjøkkenbenken som vist på illustrasjonen under.

Levetid: Ved installasjon i helårsbolig har filterne en levetid på ca. 1 år. Ved hyttebruk (periodisk bruk) påregnes maksimum 3 års levetid.

Frost: Vannfilterne tåler ikke frost og bør således skrues av, tømmes for vann og oppbevares tørt og frostfritt når man forlater hytta.

Systemene består av følgende komponenter.

  • Forfilteret renser vannet for sand, leire og større partikler
  • Første rensetrinn består av et metallsponblanding (KDF) som håndterer tungmetaller, kjemikalier og hindrer dessuten bakterievekst i neste rensetrinn.
  • Deretter ledes vannet inn i et aktivt kullfilter som blant annet absorberer farge, lukt og smak.
  • Vannet trenger så igjennom et keramisk membranfilter som stanser bakterier, parasitter og partikler. Keramikken er impregnert med sølv som hindrer bakterievekst på filteret. I tillegg har drikkevannsfilterne en presset kullstav innenfor keramikken som fanger opp de fineste fargestoffer.

I tilfeller hvor vannkvaliteten er preget av sand, leire og større partikler anbefalles bruk av et polypropylen forfilter/prefilter.

Alle komponentene er produsert av anerkjente internasjonale produsenter, og renseegenskapene er godt dokumentert. 

Base for alle Hyttetorget sine produkter
Bredde 35,5 cm
Variant utstyr variant filtertype
Filtertype med_forfilter

Pex overgang 22mm - 15 mm

Overgang 22mm - 15mm benyttes til VERA vannsystem (pex rør)
5116880
Kampanje

VERA Vannsystem 12V & 230V

Få vannkomfort som hjemme, uten innlagt vann, strøm eller kommunal tilknytning. Velg mellom 12V eller 230V pakkeløsning.
p-100014