Til toppen
Varenr.: 4012047 | Doulton

Drikkvannflaske med filter, Grå/sort

Drikkevannflaske med innebygd filter fra Doulton. Fjerner klor, partikler og diverse forurensende stoffer.

Fraktalternativer

Drikkevannflaske på 0,5 liter med sort/grått lokk og innebygd filterpatron fra Doulton. Ta med deg drikkevannsfilter på tur og sørg for at du alltid har rent drikkevann. Perfekt på hytta eller for turer i skog og fjell. En slitesterk vannflaske designet i PET- og BPA-fri plast og praktisk design med bærehåndtak for aktivt bruk.

Mange kjenner seg igjen i denne situasjonen og er ikke alltid like trygg på vannkvaliteten selv om man befinner seg høyt til fjells

Den medfølgende filterpatronen fjerner 95% klor, 90%  av tungmetaller og annen biologisk forurensing i tillegg til å filtrere bort partikler. Filteret vil filtrere ca 300 Liter vann før det bør skiftes.

Rommer 0,5L vann. 

Mål & vekt
Høyde 21 cm
Bredde 7,5 cm
Dybde 7,5 cm

Drikkvannsfilter til drikkeflaske

Filterpatron til Doulton drikkevannsflaske
4012048
Kampanje

Gravitasjonsfilter 8,5L - gir rent drikkevann

Markedets høyeste renseeffekt - produsert av anerkjente Doulton (British Berkefeld) som garanterer den aller beste vannkvaliteten. Fungerer uavhengig av trykkvann. Fjerner lukt, farge, smak, klor og bakterier. Hell vannet oppi beholderen og tapp ferdig renset vann fra nederste kammer. 
4012012

Vanninntaksfilter

Kraftig filter som renser alt forbruksvann til drikkevannskvalitet. Kan benyttes for hytter og hus både med "vanlig innlagt vann" eller med pumpebaserte systemer (borehullsvann, VERA vannsystem etc.).
45700101

EcoBenk drikkevannfilter

EcoBenk drikkevannfilter fra Doulton tar ikke stor plass og kobles enkelt til standard kjøkkenkran. Vannfilteret er svært effektivt mot blant annet bakterier, klor, bly/tungmetaller, organisk materiale og små partikler. I tillegg fjerner det uønsket smak og farge på vannet.
4012018

Jern & Mangan filter 12L/min

For vannsystem/pumper med vanngjennomstrømning inntil 12 liter vann pr minutt
4012041

Drikkevannfilter Ecofast

Effektivt drikkevannsfillter som kan plasseres under kjøkkenbenk
4012014