Til toppen
Varenr.: 923421174

Electrolux 134L

134L kjøleskap som også egner seg for hytter med solcelleanlegg. Et strømgjerrige kjøleskap fra en anerkjent produsent.

Fraktalternativer

Svenske  Elektrolux er en av verdens ledende aktører av kjøleprodukter. De har siden oppstart i 1901 produsert kjøl og frys produkter i verdensklasse. Kjøleskapet har energiklasse E etter ny standard. 

Skapet egner seg like godt for hytter med "vanlig" strøm som det gjør til hytter som baserer seg på solstrøm.

Dette kjøleskapet har et  lavt snittforbruk på ca 21Ah pr døgn. Det tilsvarer rett i overkant av forbruket til en 10W lyspære og tar forbruket på kjøleskap på strømløse hytter til et nytt nivå. Hytter med strøm vil selvsagt også ha stor glede av dette skapet og oppleve store besparelser i strømregningen. Kjøleskapet drives på 230V strøm, men på grunn av det  lave strømforbruket er det spesielt godt egnet til hytter med solstrøm. Alt man trenger i tillegg til selve kjøleskapet er en liten inverter.

Dersom du kobler dette skapet til et 200Ah lithiumbatteri og en 400W Victron inverter så kan du drive det i nesten 10 døgn uten ekstern strømtilførsel (litt avhengig av omgivelsestemperatur og kjøleskapets temperaturinnstilling). Kombinert med et solcellepanel som etterlader batteriet vil du lett kunne oppnå kontinuerlig drift i sommer halvåret. Eksempelvis vil ett av våre våre 155W solcellepaneler kun trenge et par timer med sol for å kompensere for døgnforbruket til dette skapet. Det kan selvsagt også benyttes på andre typer batterier, men husk at blybatterier ikke må utlades noe særlig under 40-50% fordi dette vil forringe levetiden på dem.

Kvaliteten på selve skapet er også i en klasse for seg med høy kvalitet i hver eneste komponent. Dette kjøleskapet er produsert for å vare i mange år. 

Les også: Hyttetorget tester kjøleskap koblet til solcelleanlegg

Base for alle Hyttetorget sine produkter
Bredde 56 cm
Dybde 57,5 cm
Høyde 84,5 cm
Nyhet

Victron Inverter 12V - 500VA m/batterikabel

Inneholder 1 meter batterikabel (normalt er dette ekstrautstyr)  Med 400W normalbelastning og 900W peak passer denne inverteren ypperlig for lading av mobile enheter, TV, drift av energieffektive kjøleskap m.m.
48122500
Kampanje

Liebherr 122L

Også for solcelleanlegg. Et av de absolutt mest strømgjerrige kjøleskapene på markedet - leveres med integrert fryseboks.
14344400
Kampanje

Liebherr 145L

145L kjøleskap som også egner seg for hytter med solcelleanlegg. Et av de absolutt mest strømgjerrige kjøleskapene på markedet
14344401
Kampanje

Liebherr 154L

154L kjøleskap som også egner seg for hytter med solcelleanlegg. Et av de absolutt mest strømgjerrige kjøleskapene på markedet
14344404