Til toppen
Produktet er ikke aktivt!
Varenr.: 10004600

Fiskevannmotor FreeWheeling

Free Wheeling er en letthåndterlig hånddreven påhengsmotor med utveksling 3:1

Fraktalternativer

Med denne letthåndterlige hånddrevne påhengsmotoren får du optimal dørgefart på 3-4 knop. Helt stillegående og ideell for småbåt, aluminium-/gummibåt, joller og kano. Med utveksling 3:1 er selve håndteringen av den hånddrevne motoren så lett at både store og små kan håndtere den.

FreeWheeling, som dette autstralske produktet opprinnelig heter, kan lett bæres med i ryggsekk til fiskevann langt inn på fjellet. Fiskevannsmotoren kan benyttes i alle fiskevann hvor det er lov til å ha båt. Solid feste med svingledd og låseskrue. Helt stillegående. På kanoer behøves en adapter som enkelt kan lages av et trestykke. Den er svært enkel å montere på båten. Bare skru den fast på akterspeilet ved hjelp av tvingeskruen så er den klar til bruk. Dette er gjort på noen få sekunder.

FreeWheeling har i løpet av få år solgt over 70.000 eksemplarer i Australia, New Zealand, Canada og USA og spesielt i områder som minner om det norske hyttelandskapet. Selv om produktet ikke er veldig godt kjent i Norge ennå er det mange som har fått øynene opp for dette geniale produktet. Det er rett og slett et veldig praktisk og smart fremkomstmiddel.

Base for alle Hyttetorget sine produkter
Vekt 2,5 kg
OUTLET

DAB Radio med solcelle lading

Genial DAB+ radio med solcelle eller sveive for lading. Innebygd lommelykt og micro USB for lading av telefon.
34008800