Til toppen
Produktet er ikke aktivt!
Varenr.: 5010119

Garderobeskap, antikkhvit

Garderobeskap av heltre furu

Fraktalternativer

Kommer fra en av våre utstillinger eller er kommet fra en retur

Historien

Da Saga hyttemøbler ble designet, tok vi utgangspunkt i stiluttrykket fra de gamle bondemøblene og omarbeidet dette, slik at de kunne passe til moderne interiør, uten å miste stiluttrykket sitt. Vi har fått møbelhistorikere til å vurdere designet vårt, og disse mener at møblene er en god videre føring av et gammelt stiluttrykk.

Overflatebehandling

Etter nøye testing falt valget på Osmo olje og hardvoks som den beste løsningen. Denne kombinasjonen bir mye brukt i mange land av gulv/ parkett leverandører for ågi den beste beskyttelsen mot både slitasje og fuktighet. Bestemmende for valget var også at denne behandlingen gir møblene det transparente uttrykket som vi var ute etter, og som passer til norske hytter. Alle våre møbler som er egnet for bad og kjøkken er behandlet både utvendig og innvendig på denne måten for å hindre vridninger i treverket grunnet fuktighetsinntrengning.

Vedlikehold

Etter en tids bruk kan det være nødvendig å friske opp spesielt utsatte overflater, som feks benkeplater på kjøkken og bad. Dette gjøres ved å påføre Osmo Topoil ved hjelp av en tørr klut. Dette er ikke vanskeligere enn det daglige renholdet.

Mål & vekt
Høyde 180 cm
Bredde 100 cm
Dybde 60 cm