Til toppen
Varenr.: 70086100

Gassvekt med display

Vekt for gassflaske som lar deg avlese flaskenivået på din smarttelefon eller display

Fraktalternativer

Det er ikke alltid så enkelt å vite hvor mye gass det er igjen på flaska. Med denne elektroniske vekten kan du avlese nivået direkte på et display eller på din mobiltelefon. 

Har du flere flasker, er det fullt mulig å koble sammen flere gassvekter og få oversikt over alle flaskene i samme appvindu. Et termometer sørger også for informasjon om temperaturen der hvor gassflaskene står plassert. Dette kan være praktisk dersom man benytter et utvendig gass-skap

Appen gjør det mulig å følge med på kritisk nivå (under 15%) og vil da markere den aktuelle gassflasken med en rød boks i appen. 

Passer for alle gassflasker (stål, aluminium, plast, glassfiber). Justerbar plate som kan tilpasses flaskens diameter. Kan brukes både innvendig og utvendig. Kan benyttes i f.eks. bobilen, hytta, hjemme osv. Benytter 4 stk AAA medfølger ikke.

  • Nøyaktig vektmåling
  • Vanntett (ip 55)
  • Bluetooth (App Store/Google)
  • Manuelt display (offline)
  • Justerbar for flaskestørrelse

VERA gass-skap 1x11 kg

Gassflaske-skap i sort utførelse som rommer 1 stk stor gassflaske (10kg/11kg). Leveres med ben for bakkeplassering, samt veggbraketter for alternativ plassering på yttervegg. Skapet kan enten stå på utsiden av huset/hytta eller plasseres inne i en bod, teknisk rom eller lignende.
4144400

VERA gass-skap 2X11kg

Sort gassflaske-skap som rommer 2 store gassflasker (10kg/11kg). Leveres med ben for bakkeplassering, samt veggbraketter for alternativ plassering. Skapet kan enten stå på utsiden av huset/hytta eller plasseres inne i en bod, teknisk rom eller lignende.
4144401

Gassregulator m/lekkasjetester og manometer

Gassregulator med integrert lekkasjetester og manometer (nivåmåler)
1109106

Propanrør 3/8" 10 meter

10 meter kveil med propanrør 3/8"
1741021