Til toppen
Varenr.: 97896312 | Grundfos

Grundfos vannforsyningspumpe SBA-W m/flytebøye

Vanninntaksdelen på denne pumpen er plassert i i en flytende innløpssil (flottør) og er derfor velegnet til elv, innsjø etc.

Fraktalternativer

Vanninntaket m/sil vil alltid hente vann fra et høyere nivå enn bunnen av vannkilden pga "flytebøyen" som er montert i enden. Grunnen til dette er at kvaliteten på vannet ofte er høyere der enn i bunnsjiktet.

Vannintaket inneholder en innløpssil med 1mm spalteåpning. En flottør som er festet på pumpen, har til oppgave å bryte strømmen dersom vannivået blir for lavt i vannkilden. Det er en innebygget trykkbryter som starter og stenger pumpen når kran åpnes/stenges. Pumpen gir 3,5 bars trykk.

Anslutning på pumpeutløp er 1" / 3/4" (se bildearkiv for detaljer). Bildet i bildearkivet som viser pumpe, rør og hytte er kun en prinsippskisse. I realiteten må pumpa ha en festeanordning som sørger for pumpas stabilitet ved hjelp av stativ eller andre stabile anordninger. 15 m strømkabel medfølger. Max vannmengde: 3000L pr time. Maks installasjonsdybde: 10m.

Pumpa fungerer ned til 0 grader og må taes opp før vinteren.

Base for alle Hyttetorget sine produkter
Energikilde 230V
Diameter 15 cm
Høyde 56 cm
Vekt 10 kg
Effekt 1100 watt
Strømforbruk 4,8 ah
Krever trykkvann false
Krever innlagt strøm true

Vanninntaksfilter

Kraftig filter som renser alt forbruksvann til drikkevannskvalitet. Kan benyttes for hytter og hus både med "vanlig innlagt vann" eller med pumpebaserte systemer (borehullsvann, VERA vannsystem etc.).
45700101

Slange armert 25mm (1")

Armert plastslange som tåler pumpetrykk. Pris pr meter.
14611016

Stuss for pumpe, avløp do & dusj

Overgang fra gjenger til slangestuss. 25mm (1")
11628