Til toppen
Varenr.: 20762100 | Hyttestyring

Ring Hytta Varm - sentralenhet

GSM Maxi 4G sentralenhet for hytter med strøm. Betjener 1 stk kontakt (ovn), men kan bygges ut med noder om ønskelig. Velg mellom rimelig abonnement eller kontantkort. 

Fraktalternativer

Hyttestyring Maxi 4G tilfredsstiller de fleste krav man har til en Ring Hytta Varm løsning og inkluderer strømbruddalarm. Denne sentralenheten kobles til en panelovn (max 3500W) eller andre elektriske artikler man har behov for å fjernestyre. Ønskes bruk av flere panelovner kan man anskaffe inntil 4 ekstra noder som kan plasseres rundt om i hytta. Det betyr altså at man kan ha inntil 5 panelovner i hytta tilkoblet systemet. Både sentralenheten og nodene har innebygget temperaturføler og kan dermed holde den temperaturen du ønsker i hvert enkelt rom - eller bare skrues av/på helt enkelt. Max avstand mellom sentralenhet og node(r) er 30 meter. Maxi 4G har dessuten både frostvakt og strømbruddsalarm integrert som en del av funksjonen. 

Enheten er klargjort for 4G kommunikasjon og fungerer på både gamle og nye plattformer (2G, 3G, 4G og 5G)

Plug & Play! Det er lett å sette opp systemet og man kan styre varmen i hytta ved hjelp av SMS, internett eller via app (app/internett krever abonnement). Det følger med et SIM kort i pakken samt et tilbud om rimelig abonnement fra Hyttestyring AS. Dette er valgfritt å benytte seg av, men anbefales fordi det gjør både oppsett og bruk enklere (ingen bindingstid). I tillegg får du gratis support og hjelp til feilsøking dersom noe skulle skje med utstyret eller kommunikasjonen.

Merk! Det er selvsagt ikke bare panelovner som kan kobles til kontaktene. Man kan koble til lys eller andre elektriske apparater som man kan ha behov for å skru av/på når man ikke selv befinner seg på hytta. Merk! Når strømmen går på hytta vil enheten rekke å sende 1 melding før den slår seg av. Kun for bruk i Norge. 

Brukerveiledning i leservennlig format

Bestill abonnement fra Hyttestyring (Ingen bindingstid - bestilles etter at du har mottatt produktet)
Base for alle Hyttetorget sine produkter
Bredde 6 cm
Dybde 7,5 cm
Høyde 12,4 cm
Vekt 0,3 kg

Hyttestyring Node

Tilbehør til Maxi 4G og tillater bruk av flere ovner i samme system.
20762030
Kampanje

Ring Hytta varm - pakkeløsning

God varmeøkonomi og ankomst til varm hytte året rundt. I tillegg til Ring hytta varm funksjonalitet har integrert frostvakt og strømbruddsalarm. Fungerer på gamle og nye plattformer (2G, 3G, 4G og 5G). Tilbud om rimelig abonnement (valgfritt å benytte).
6160160

Frostvakt 200W m/termostat

Frostvakt er et velegnet produkt for å holde båt, garasje, loftsrom og liknende frostfrie
1015646