GSM Maxi 4G sentralenhet

Varenummer: 20762100

Dersom du kun trenger å styre 1 panelovn er denne sentralenheten ideell. Kan utvides med 4 noder.

Butikk / Hovedlager Sandefjord: 46 stk.
Butikk / Lager Alnabru: 10 stk.
Butikk / Lager Slependen: 9 stk.
Butikk / Lager Drammen: 5 stk.
Butikk / Lager Sarpsborg: 5 stk.
Butikk / Lager Hamar: 4 stk.
Butikk / Lager Gol: 5 stk.
Butikk / Lager Kristiansand: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Sandnes: 6 stk.
Butikk / Lager Bergen: 6 stk.
Butikk / Lager Trondheim: 4 stk.


Hyttestyring GSM Maxi 4G tilfredsstiller de fleste krav man har til en Ring Hytta Varm løsning og inkluderer strømbruddalarm. Denne sentralenheten kobles til en panelovn (max 3500W) eller andre elektriske artikler man har behov for å fjernestyre. Ønskes bruk av flere panelovner kan man anskaffe inntil 4 ekstra noder som kan plasseres rundt om i hytta. Det betyr altså at man kan ha inntil 5 panelovner i hytta tilkoblet systemet. Både sentralenheten og nodene har innebygget temperaturføler og kan dermed holde den temperaturen du ønsker i hvert enkelt rom - eller bare skrues av/på helt enkelt. Max avstand mellom sentralenhet og node(r) er 30 meter. GSM Maxi 4G har dessuten både frostvakt og strømbruddsalarm integrert som en del av funksjonen. 

Enheten er klargjort for 4G kommunikasjon og fungerer på både gamle og nye plattformer (2G, 3G, 4G og 5G)

Plug & Play! Det er lett å sette opp systemet og man kan styre varmen i hytta ved hjelp av SMS, internett eller via app (krever abonnement). Det følger med et SIM kort i pakken samt et tilbud om rimelig abonnement fra Hyttestyring AS. Dette er valgfritt å benytte seg av, men anbefales fordi det gjør både oppsett og bruk enklere (ingen bindingstid).

Merk! Det er selvsagt ikke bare panelovner som kan kobles til kontaktene. Man kan koble til lys, varmekabler eller andre elektriske apparater som man kan ha behov for å skru av/på når man ikke selv befinner seg på hytta. Merk! Når strømmen går på hytta vil enheten rekke å sende 1 melding før den slår seg av. Kun for bruk i Norge. 

Bestill abonnement fra Hyttestyring (NB! Gjøres etter at du har mottatt produktet)

Bredde 6 cm
Dybde 7,5 cm
Høyde 12,4 cm
Vekt 0,3 kg