Tilbud Ring Hytta varm - pakkeløsning

Ring Hytta varm - pakkeløsning

Varenummer: 6160160

Kom til varm hytte året rundt. Enheten har integrert frostvakt og strømbruddsalarm i tillegg til Ring Hytta Varm-funksjonaliteten. Fungerer på gamle og nye plattformer (2G, 3G, 4G og 5G)

Butikk / Hovedlager Sandefjord: 28 stk.
Butikk / Lager Alnabru: 6 stk.
Butikk / Lager Slependen: 9 stk.
Butikk / Lager Drammen: 14 stk.
Butikk / Lager Sarpsborg: 4 stk.
Butikk / Lager Hamar: 10 stk.
Butikk / Lager Lillehammer: 5 stk.
Butikk / Lager Gol: 2 stk.
Butikk / Lager Kristiansand: 10 stk.
Butikk / Lager Sandnes: 2 stk.
Butikk / Lager Bergen: 6 stk.
Butikk / Lager Trondheim: 12 stk.


Hyttestyring pakkeløsning tilfredsstiller de fleste krav man har til en Ring Hytta Varm løsning og inkluderer strømbruddalarm. Systemet består av en Maxi 4G sentralenhet samt to noder. Både sentralenheten og nodene kan kobles til hver sin panelovn (max 3500W pr. ovn) eller andre elektriske artikler som man har behov for å fjernstyre.

Ønskes bruk av flere panelovner kan man anskaffe inntil 2 ekstra noder som kan plasseres rundt om i hytta. Det betyr altså at man kan ha 5 panelovner i hytta tilkoblet systemet. Både sentralenheten og nodene har innebygget temperaturføler og kan dermed holde den temperaturen du ønsker i hvert enkelt rom - eller bare skrues av/på helt enkelt. Max avstand mellom sentralenhet og noder er 30 meter. Systemet har dessuten både frostvakt og strømbruddalarm integrert som en del av funksjonen. 

Enheten er klargjort for 4G kommunikasjon og fungerer på både gamle og nye plattformer (2G, 3G, 4G og 5G)

Plug & Play! Det er lett å sette opp systemet og man kan styre varmen i hytta ved hjelp av SMS, internett eller via app (krever abonnement). Det følger med et SIM kort i pakken samt et tilbud om rimelig abonnement fra Hyttestyring AS. Dette er valgfritt å benytte seg av, men anbefales fordi det gjør både oppsett og bruk enklere (ingen bindingstid).

Merk! Det er selvsagt ikke bare panelovner som kan kobles til kontaktene. Man kan koble til lys, varmekabler eller andre elektriske apparater som man kan ha behov for å skru av/på når man ikke selv befinner seg på hytta. Merk! Når strømmen går på hytta vil enheten rekke å sende 1 melding før den slår seg av. Kun for bruk i Norge.

Brukerveiledning i leservennlig format

Effekt 3500 watt
Energikilde 230V
Krever innlagt strøm Ja