Til toppen
Varenr.: 63281045

Honda EU 70i m/billader

Nødlader til elbil. Med denne løsningen sørger du for å alltid ha strøm nok til hjemreisen fra hytta.

Fraktalternativer

Originalt ubrukt produkt i eske med full garanti

Ved hjelp av et Honda EU70is strømaggregat i kombinasjon med en tilpasset billader kan du sikre deg nok strøm til nærmeste ladestasjon. Aggregatet har hjul og kan om nødvendig transporteres bort til bilen.

Produktansvarlig Fredrik K. Johansen viser hvordan man sikre litt ekstra strøm til elbilen på en forsvarlig måte. Merk! Det medfølger også et jordspyd i pakkeløsningen som ikke er vist her. 


Ved hjelp av et inverteraggregat som leverer strøm av god kvalitet, samt en transportabel billader som er spesielt tilpasset dette aggregatet, kan vi sørge for en effektiv opplading av din elbil også der hvor strøm ikke er så lett tilgjengelig. Aggregatet kan enten plasseres i en bod som en fast installasjon, eller det kan trilles frem til bilen ved behov. 

Aggregatet kan gjerne plasseres i en energibod eller i en liten Smart-hytte som vist her. Ladekabelen kan alternativt ledes ut igjennom en luke i veggen.

Hvor lenge må aggregatet lade? Små elbiler som f.eks. e-Golf og Nissan Leaf har typisk 30-40kWt batteribank mens større bilder som Audi e-tron og Tesla gjerne har 80-100kWt batterikapasitet. Spørsmålet blir da: Hvor mange kWt har du behov for å lade før du kan kjøre til nærmeste hurtiglader – og hvor lang tid tar dette? 

Vår nødlader-løsning har en øvre begrensning på 25A, og det typiske er at det lades ca 4,5kW pr time. Dette betyr i praksis at dersom aggregatet går i 2 timer så vil en liten Elbil med 40kWt batteribank få tilført 20-25% av sin totale batterikapasitet. En større elbil med 80kWt batteribank vil typisk få økt batterikapasiteten med 10-12%, noe som ofte er nok til å komme seg til en hurtiglader. Merk! Disse resultatet vil variere noe, avhengig av bilmerke.

Hovedpoenget med denne billaderen er å sikre nok strøm til at man kommer seg frem til nærmeste hurtiglader


Litt om strømaggregatet: Det benyttes et Honda EU70is aggregat, et støysvakt inverter bensinaggregat med elektrisk start og fjernkontroll. Dette aggregatet kan selvsagt også benyttes til lading av batterier, oppvarming av en kald hytte eller til å drive diverse elektriske produkter (sirkelsag, hekksaks, kaffetrakter, støvsuger etc..). 

Teknisk informasjon om billaderen: 25A billader (230V) med type 2 kontakt for kobling til bil og industrikontakt (CEE) for kobling til aggregat. 32A 1-fas (justert ned til 25A for optimal aggregatdrift). Laderen har jordfeilbryter og DC vern for å sikre både bil og aggregat. Lengde: 5 meter. IP65. Arbeidstemperatur: -40 > + 50'C. Kabeltverrsnitt 3x6mm2. 

Billaderen er produsert i samsvar med IEC 62196 + IEC 61851-1 + EN62752 og har CE, EMC,  RoHS godkjennnelser og er produsert i henhold til DSB sitt regelverk

NB! Det blir også levert med jordspyd i pakkeløsningen. Jordspydet kobles til aggregatet og sørger for en sikker og stabil avledning til jord dersom det skulle oppstå en feil eller andre uforutsette hendelser (f.eks. lynnedslag).

Eksosadapter til EU70is

Eksoskit tilpasset Honda EU70is
63281041

Fjernstyring til Honda EU 70is

Trådløs fjernstart til Honda EU70is
63281042

Offgrid Energibod uten utstyr

Har du ikke plass til solcellepaneler på hytteveggen, kan disse monteres på en ekstern energihytte. Leveres ferdig montert og grunnet. 
61871415
Kampanje

Aggregathus

Et solid, fullisolert aggregathus som også kan inneholde solcellekomponenter, batterier etc. 
61871400
Kampanje

Hyundai HY6500SEi m/billader

Nødlader til elbil. Med denne løsningen sørger du for å alltid ha strøm nok til hjemreisen fra hytta.
69103019

Hyundai 6500W Strømaggregat m/mobilstyring

6500W inverter bensinaggregat med mobilstyring (Ring hytta varm), elektrisk start og fjernkontroll samt ATS funksjon
69103018