Til toppen
Varenr.: B69111006

hybrid inverter 24v - 3kw mppt 80a

Strømgjerrig 3000W inverter med MPPT solcelleregulator og batterilader.

Fraktalternativer

3kW 24V Pro hybridinverter med ekstremt lavt egetforbruk. Kan parallellkobles til 6kW, 12kW etc.. Dette er siste generasjon hybridinverter og en perfekt alt-i-ett løsning for deg som ønsker 230V på hytta. Her får du en ren sinus inverter,
MPPT solcelleregulator og batterilader i en og samme enhet. Et stort og oversiktlig LCD display gir deg full kontroll over alle funksjoner. 

Her kan du koble til solcellepaneler og få maks ut av disse med den innebygde og meget effektive MPPT regulatoren. Den innebygde sinus inverteren kan ta strøm direkte fra batteriene, eller via en annen 230V strømkilde som feks et strømaggregat. Overgangen mellom strømaggregat og batteridrift skjer helt automatisk og gir deg uavbrutt strøm ut på anlegget til enhver tid. Ved bruk sammen med aggregat vil den også lade batteriene i tillegg til å forsyne 230V strøm på anlegget i feks hytta. Dersom man bruker en Hybrid inverter som dette i et bolighus, så vil den sømløst ta strøm fra batteri eller nett alt etter hvordan man ønsker å prioritere forbruket. Disse Hybrid Inverterene er den ultimate løsningen for 230V kraftpakker til f.eks hyttebruk sammen med strømaggregat. Her får du et system som fungerer sømløst, og gir deg alt du trenger i en boks. Beskyttet mot overbelastning, kortslutning og temperatur. Et svært lavt egetforbruk sikrer maksimal utnyttelse av strømproduksjonen i din solcelle-kraftpakke. 

Dersom du har behov for mer enn 3kW samtidig forbruk, kan du parallellkoble to eller flere enheter og på denne måten øke kapasiteten på anlegget ditt. Det er isåfall viktig at de øvrige komponentene (paneler, batteribank etc.) også oppdimensjoneres på en tilsvarende og forsvarlig måte. Kontakt Hyttetorget for mer info om dette.

-Maks kontinuerlig effekt: 3000W
-Utspenning: 230V
-Inverter effektivitet: 94-97%
-Batterispenning: 24V
-Batterityper: AGM, Gel, Lithium og bly/syre
-MPPT spenningsområde: 120-450V
-Maks panelspenning: 500V
-Standby forbruk MPPt regulator: 2W
-Eget forbruk: 35W (kan skrues helt av)
-Innebygd batterilader: 80A

OUTLET

Hybrid Inverter 24V - 3kW MPPT 80A

Strømgjerrig 3000W inverter med MPPT solcelleregulator og batterilader.
69111006