Til toppen

Ny hyttebutikk i Lillehammer

I november 2021 åpnet Hyttetorget sin 12. hyttebutikk. Butikken finner du i Korgveien 36 sammen med blant annet Skeidar. Hyttetorget Lillehammer har spesialkompetanse innen toalettløsninger, solcelleanlegg, vannforsyning, avløp samt mange spennende "kjekt å ha-produkter" til hytta. Velkommen til Gudbrandsdalens flotteste hyttebutikk!

Hyttetorget Lillehammer er Innlandets nye hyttebutikk som tilbyr det meste av det du har behov for til hytta. Her kan du få råd og hjelp av dyktige fagfolk med valg av systemer tilpasset din hytte, enten det er toalettløsninger, solcelleanlegg, vannsystem eller andre løsninger fra Hyttetorgets store produktspekter. I over 25 år har Hyttetorget spesialisert seg på god kvalitet og service.

Vår nye butikk finner du i Korgveien langs E6 rett nord for Lillehammer sentrum

Hyttebutikk Lillehammer

På vårt hyttesenter i Lillehammer kan du se vår fine utstilling og få veiledning og tips til valg av miljøvennlige løsninger tilpasset din hytte.

Ta turen innom vår nye butikk i Korgveien og la deg inspirere..


Mange av produktene i Hyttetorgets spekter er selvutviklede løsninger eller spesialprodukter som du ikke vil finne andre steder enn hos oss. I tillegg har vi knyttet til oss kjente merkevarer som for eksempel Cinderella, Honda, Hyundai, Skanbatt, Qlima, Bright og Tylø. 

Vi bistår med råd og tips for at du skal velge riktige løsninger på hytta.

Se åpningstider og veibeskrivelse her »

Velkommen til Gudbrandsdalens flotteste hyttebutikk!