Til toppen

Vedlikeholdsfrie utemøbler i cedertre

Cedertre er bærekraftig. Kanadisk cedertre er underlagt strengt og forsvarlig skogsvern. Internasjonale standarder har sikret bærekraftig skogforvaltning, som har øket mengden av trær og dermed øket absorpsjonen av klimagasser. Treet er hardt og tett, men er vesentlig lettere enn furu og gran.

Ubehandlede utemøbler får over tid en vakker, sølvgrå patina. Dette gjelder både rød ceder og hvit ceder. 

Vi har to forskjellige designretninger; Log-møbler og Adirondack. Log-møblene har et uttrykk som henspeiler på rundstokk og et rustikt preg fra gammel tid. Dette uttrykket forsterkes ytterligere, ved hjelp av saueskinn, som leveres tilpasset til stoler og benker. Log-serien leveres i hvit ceder. 
Les mer om våre LOG-møbler her 

Log-møblene skaper en helt spesiell stemning rundt bålet og er komfortable å sitte i. Les mer om vårt bålpannespekter

Møblene leveres delvis ferdig sammensatt, i få deler og flatpakket

Log-benkene i serien er godt egnet rundt bålpanna, men fungerer like godt i solveggen eller i kombinasjon med et spisebord


Adirondack serien

Adirondack designet har sitt utspring fra Adirondack-fjellene i staten New York, hvor designet ble patentert i 1902. Det har siden blitt gjendiktet i mange land, med sitt særpregede design. Brede armlener og skråstilt sete er sentrale elementer i designet. Les mer om Adirondack

Adirondack tar seg godt ut både ved sjøen og til fjells

Adirondack Exclusive

Vi er stolte av vår Adirondack serie, og den skiller seg markant fra de fleste andre Adirondack produktene som finnes på markedet. Her er det benyttet ekstra tykt gods og sørget for høy kvalitet i alle komponenter. I tillegg har vi valgt å benytte rød cedertre som er den mest eksklusive cedertresorten. Det er jobbet ekstra mye med overflatebehandlingen av møblene, noe som gir dem et helt spesielt og eksklusivt preg.

Adirondack Exclusive glir elegant inn i den norske fjellheimen med sitt stilrene og klassiske design.


Lang levetid

Forventet levetid for våre ubehandlede cedertremøbler er minimum 30 år. Man kan selvsagt fargebehandle møblene om ønskelig, men står de urørt så vil de etter noen år endre karakter og få en flott patinert aldringsgrå fargestruktur.

Cedertreets oljer fungerer som naturlig impregnering og gjør møblene 100% vedlikeholdsfrie

Med sin unike sittekomfort og robusthet er det vanskelig å ikke slappe godt av i denne solveggen. 

 

 

Utemøbler - et utvalg