Tilbud Kraftpakke 230V 5000W  lithium

Kraftpakke 230V 5000W lithium

Varenummer: 63274470

230V kraftpakke med 4x300W paneler, Wattstunde 48V 5000W hybridinverter samt 10,2 kWt batteribank

Butikk / Hovedlager Sandefjord: 1 stk.
Butikk / Lager Alnabru: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Slependen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Drammen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Sarpsborg: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Hamar: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Gol: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Kristiansand: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Sandnes: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Bergen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Trondheim: Leveringstid: 3-6 dager


Denne kraftige solcellepakken er beregnet for deg som ønsker å ha 230V kontakter i veggen og benytte 230V lys, stikkontakter, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter, støvsuger, oppvaskmaskin etc. Alt baseres her utelukkende på "vanlig" strøm.

En elektrisk komfyr kan benyttes så lenge det samtidige forbruket begrenses til 5000W. Det betyr i praksis at man ikke alltid kan benytte alle platene og stekeovn samtidig. Dette avhenger av samtidig strømforbruk ellers i hytta, samt hvor mye strøm den elektriske komfyren bruker. Vi har plasseringsvennlige, strømgjerrige komfyrer i vårt program.

Typiske produkter vi ikke anbefaler å koble til er varmeovner, varmtvannsbereder og 230V forbrenningstoalett fordi disse trekker mye strøm over lange perioder. Romoppvarming og oppvarming av varmtvann bør håndteres av alternative energikilder (ved, parafin, gass etc.).

Lithiumbatterier kan på generelt grunnlag erstatte blybatteribanker som er 3-4 ganger større når belastningen er høy. Ved moderat belastning vil en lithium batteribank erstatte en blybatteribank som er dobbelt så stor. 

Pakken består av følgende komponenter

  • Wattstunde 48V 5000W Hybrid Inverter  med integrert 80A MPPT regulator og 48V 60A batterilader. 
  • 4 stk 200Ah Lithiumbatterier LifePo4 (10,2 kWt). 
  • 4 stk 300W Mono solcellepanel klasse A. 
  • Veggfeste til paneler, 10m kabel fra panel til inverter, kabel for sammenkobling av batterier samt kabel med sikring mellom inverter og regulator

NB! Dersom det skal kobles et aggregat til denne pakken anbefales det minimum 4kW

Dette anlegget skal monteres av fagkyndige. Komponentene er ikke tilfeldig satt sammen og skal kobles annerledes enn et tradisjonelt 12V solcelleanlegg. Dersom du ønsker å endre på pakkeinnholdet, ber vi om at Hyttetorget konfereres slik at regulator, inverter, lader, paneler, batteribank og kabler blir riktig dimensjonert i forhold til hverandre. Hyttetorget bistår gjerne med montering og dimensjonering