Til toppen
Varenr.: 14344400 | Liebherr

Liebherr 122L

Også for solcelleanlegg. Et av de absolutt mest strømgjerrige kjøleskapene på markedet - leveres med integrert fryseboks.

Tyske Liebherr er en av verdens ledende produsenter av kjøleprodukter. De har produsert kjøleskap i over 60 år, er overlegne på kvalitet og har en patentert kjøleteknologi som gir ekstremt strømgjerrige skap. Kjøleskapet har energiklasse E etter ny standard. 

Skapet egner seg like godt for hytter med "vanlig" strøm som det gjør til hytter som baserer seg på solstrøm.

Dette kjøleskapet har et snittforbruk på utrolige 17Ah pr døgn. Det tilsvarer forbruket til en 9W lyslist og er i denne sammenheng en liten revolusjon hva kjøleskap på strømløse hytter angår. Hytter med strøm vil selvsagt også ha stor glede av dette skapet og oppleve store besparelser i strømregningen. Kjøleskapet drives på 230V strøm, men på grunn av det ekstremt lave strømforbruket er det spesielt godt egnet til hytter med solstrøm. Alt man trenger i tillegg til selve kjøleskapet er en inverter. Dersom du kobler dette skapet til et 200Ah lithiumbatteri og en 1000W inverter så kan du drive det i ca en uke uten ekstern strømtilførsel (litt avhengig av omgivelsestemperatur, kjøleskapets temperaturinnstilling og annet forbruk).

Kombinert med et solcellepanel som etterlader batteriet vil du lett kunne oppnå kontinuerlig drift. Eksempelvis vil ett av våre våre 155W solcellepaneler kun trenge et par timer med sol for å kompensere for døgnforbruket til dette skapet. Det kan selvsagt også benyttes på andre typer batterier, men husk at blybatterier ikke må utlades noe særlig under 40-50% fordi dette vil forringe levetiden på dem.

Kvaliteten på selve skapet er også i en klasse for seg med høy kvalitet i hver eneste komponent. Dette kjøleskapet er produsert for å vare i mange år. Volum 122L herav en kjøledel på 107L og en firestjernes CoolPlus fryseboks på 15L som fryser med -18 grader.

Les også: Hyttetorget tester kjøleskap koblet til solcelleanlegg

  • Avtagbar topp for integrering under benk
  • Comfort GlassLine dørhyller
  • Ergonomiske slimline håndtak
  • Mekanisk kontroll i skapet
  • CoolPlus Funksjon
  • Led belysning
  • Gjennomsiktige frukt- og grønnsaksskuffer
  • Mulighet for innbygging under benkeplate
  • Høydejusterbare ben foran
  • Vendbar dør (valgfri hengsling)

 

 

Base for alle Hyttetorget sine produkter
Energikilde 230V
Bredde 55,4 cm
Dybde 62,3 cm
Høyde 85 cm
Kampanje

Inverter 12V 1000W Ren Sinus m/ trådløs fjernkontroll

Inverter 1000W ren sinus 12V m/ tådløs fjernkontroll og svært lavt egetforbruk
49000119
Kampanje

Liebherr 145L

145L kjøleskap som også egner seg for hytter med solcelleanlegg. Et av de absolutt mest strømgjerrige kjøleskapene på markedet
14344401

Solcellepaneler med monokrystallinske celler

Solcellepaneler i størrelser fra 50 - 350 Watt
p-100299

Hyundai HY2000Si Strømaggregat 2000W

2000W støysvakt inverter bensinaggregat av meget høy kvalitet. LCD skjerm, ren sinus, lite støy og lav vekt.
69103001