Lithium Pro 200Ah

Varenummer: 10034200

200Ah Lithium Pro batteri med Heat & Bluetooth teknologi - 2560Wt

Butikk / Hovedlager Sandefjord: 17 stk.
Butikk / Lager Alnabru: 1 stk.
Butikk / Lager Slependen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Drammen: 1 stk.
Butikk / Lager Sarpsborg: 2 stk.
Butikk / Lager Hamar: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Gol: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Kristiansand: 2 stk.
Butikk / Lager Sandnes: 1 stk.
Butikk / Lager Bergen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Trondheim: 1 stk.


Ny batteriteknologi - 10 grunner til å velge Lithium PRO

Kort fortalt: Lithium Pro batteriene har alt som skal til for å fungere optimalt i et tøft nordisk klima og er de eneste lithiumbatteriene som fungerer 100% når det skal bygges store solcellepakker (kraftpakker). Spesielt viktig er den nye oppgraderte Heat-teknologien som sørger for at batteriene tåler vanlig lading og hurtiglading i kaldt vær uten å bruke all energien på dette.  

Problemet frem til nå har vært at Lithiumbatterier kun har vært egnet for sommerhytter og tempererte vinterhytter. Med Lithium Pro er dette historie.

Med høy belastning vil vårt 200AH lithium batteri erstatte en 6-800AH AGM batteribank, mens med moderat belastning erstatter det et 400AH batteri  

​Vårt 200Ah ​Lithium Pro batteri har med sine 2560Wt over dobbelt så mye tilgjengelig kapasitet som et tradisjonelt blybatteri.. I tillegg lades de raskere, veier mindre og varer mye lengre. Og kanskje det beste av alt; de kan full-utlades 100% uten å ta skade.Våre lithiumbatterier kan også belastes hardere, dvs man kan trekke mer strøm ut av dem på kort tid uten at de ødelegges. Batteriene er bygget av prismatiske LiFePo4 celler, som er den aller mest stabile og sikre lithiumcella. Med våre lithiumbatterier reduserer du vekten ca 75% sammenlignnet med blybatterier, størrelsen er ca 50% av vanlige batterier og de har en levetid som er inntil fem ganger lengre. Selve ladingen går mye raskere enn hva tradisjonelle blybatterier kan tåle. 

En avansert BMS (Battery Management System) sikrer maksimal levetid og sikkerhet for deg som bruker. BMS'en sikrer mot kortslutning, overlading og for høy temperatur og skrur av batteriet dersom noe uforutsett skulle skje. Årlige batterikostnader er inntil 50% lavere enn f.eks syerbatterier takket være lang livssyklus og den innebygde BMS'en som beskytter batteriet. Våre lithiumbatterier kan erstatte blybatterier direkte og kan derfor lades med de aller fleste elektroniske batteriladere med sluttspenning på +-14,6V

Heat lithiumbatterier leveres med innebygd Bluetooth teknologi. Det betyr at du med din Apple eller Android telefon kan få batteristatus direkte via en app når du er i nærheten av batteriet (Bluetooth). Dette gir deg full kontroll på ladestatus og batterispenning og viser tilgjengelig kapasitet i prosent og aktuelt forbruk i ampere. Du får i tillegg informasjon om antall utladinger (sykluser) og temperatur på cellene. Appen gir deg "helsetilstanden" på batteriet og lager en eventlogg slik at man kan gå tilbake og se hendelser ved behov. 

NYHET! Lithium PRO er det første LifePo4 batteriet med Heat-teknologi som kan seriekobles til 24V, 36V eller 48V. Dette er nødvendig når man skal benytte batteriet i 230V kraftpakker. 

Lengde 48,5 cm
Bluetooth Med Bluetooth
Energikilde 12V
Bredde 17 cm
Høyde 24,5 cm
Vekt 25 kg