Til toppen

Live Shopping - kjøpshjelp på nett

 

Liveshopping er en helt ny måte å handle på. La våre kompetente ansatte vise deg produkter, zoome inn på detaljer og forklare hvordan de virker. Vi er normalt tilgjengelig gjennom hele butikkens åpningstid og alt du behøver å gjøre er å trykke på Liveshopping ikonet som dukker opp når du besøker våre hjemmesider. Du kan se oss, men vi kan ikke se deg.


Se etter Live Shopping-ikonet

Når du er inne på våre sider vil du se Live Shopping-ikonet. Du kommer enkelt i kontakt med en av våre selgere ved å trykke på ikonet, selgeren vil være synlig via video og vil dermed gjøre det enkelt å vise frem, sammenlikne og gi deg løsningsforslag. Du putter selv produktene i handlekurven og utfører kjøpet i vår nettbutikk.

Vi er tilgjengelig:

mandag - fredag kl. 09 - 16

Hvordan det fungerer

Ofte stilte spørsmål

Når du starter samtalen vil du se oss, men vi vil ikke se deg. Det er mulig under samtalen at du også slår på ditt kamera. Dette kan være gunstig ved f.eks. teknisk hjelp.
Nei, du er helt anonym - og trenger ikke dele dataene dine. Dataene dine vil verken vises eller lagres. Du trenger kun å tillate mikrofon slik at vi hører deg.
Denne tjenesten er tilgjengelig for de som trenger råd og veiledning om våre produkter. Kanskje du sliter med å velge riktig produkt eller er du usikker på en bestemt funksjon? Ta kontakt med oss så vil vi hjelpe deg.
Du kan få status på din bestillingen, men vi anbefaler deg å kontakte oss på tlf. 33 42 01 00, chat eller på mail: post@hyttetorget.no.

Har du spørsmål om en bestemt kategori? Ta kontakt med rådgiver nå!

Du kan også booke tid med rådgiver og velge en tid som passer deg. Da setter vi av 45-60 min for å gi deg råd, veiledning og løsningsforslag.

Book tid her »