Logstol Exclusive

Varenummer: 70202018

Saga log-stol er et håndlaget eksklusivt møbel produsert av typen cedertre. Avrundet rygg og sete med utskåret passform for ekstra god sittekomfort.

Butikk / Hovedlager Sandefjord: 22 stk.
Butikk / Lager Alnabru: 5 stk.
Butikk / Lager Slependen: 2 stk.
Butikk / Lager Drammen: 2 stk.
Butikk / Lager Sarpsborg: 3 stk.
Butikk / Lager Hamar: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Gol: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Kristiansand: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Sandnes: 4 stk.
Butikk / Lager Bergen: 1 stk.
Butikk / Lager Trondheim: 2 stk.


Saga log-stol er et håndlaget eksklusivt møbel produsert av typen cedertre. Møbelets sete har utskåret passform og ryggen er buet med brede, tykker og lange ryggplanker. Dette gir god sittekomfort. Armlenene er høvlet flatt i overkant for behagelig armhvile. Rundstokkene (log) er ca. 10cm i diameter, noe som gir et robust uttrykk.

Stolen leveres delvis montert og i få deler, noe som gjør møbelet enkelt å transpore og raskt å montere 

Tresorten som benyttes er Cedertre og spesielt godt egnet til utemøbler fordi den er 100% vedlikeholdsfri. Forventet levetid ubehandlet; minimum 30 år. Cedertre er en eksklusiv tresort treets oljer selv sørger for vedlikeholdet. Uten behandling vil den etter noen år endre karakter og få en flott "patinert sølvgrå" farge.

Det er karakteristisk for tresorten at det oppstår sprekker i rundstokkene. Dette kan ses på som cedertreets "signatur" og vil ikke svekke møbelets egenskaper. Cedertre er ikke en truet tresort. For hvert tre som hugges, plantes det to nye.

Emballasjemål LxBxH: 119x98x22 cm

Bredde 73 cm
Dybde 75 cm
Høyde 105 cm
Vekt 22 kg